Ak Parti Antalya İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hasan Yeşildağ’a sosyal medyadan çok sayıda destek mesajı yayınlandı. Seçimlere az bir süre kala sosyal medyadaki bu hareketlilik, seçimlerin sonuçları için önemli bir işaret özelliği taşıyor.

Gündüz Aşabay, twitter hesabından “İnşallah Antalya’mıza hayırlar getirir. Bir vatandaş olarak inanıyorum ki küskünleri tekrar bir araya toplayıp ilk günlerdeki heyecanı bizlere yaşatacaktır. Başarılar diliyorum” derken, @AntalyaRTE, Antalya’da yoldan geçene @hasanyesildag kim diye sor. “Adam gibi Adam” der. Başka bir twittinde “Antalya AK Parti İl Başkanlığı’na birilerinin adamı olmayan, Antalya halkının adamı @hasanyesildag yakışır. Yine “@hasanyesildag Onbinlerce, Yüzbinlerce Antalya’lı ile AK Parti İl Başkanlığına yürüyor.” şeklinde bir çok destek twitleri attığı.

Şükrü Yunak ise o kendine has üslubu ile “Bu saatten sonra... Antalya Ak Parti İl Başkanlığı için; daha önce, Fetoşcularla kol kola olan ve Fetoş Beslemelerin fikirlerine itibar etmeyeceğiz!” şeklinde açıklamada bulunarak Hasan Yeşildağ’a desteğini ortaya koydu. Hasan Yeşildağ’ın il başkanlığına adaylığı üzerine çıkan haberlerin çok sayıda twitter hesabından paylaşılması, Antalya Ak Parti il teşkilatındaki değişim talebinin Hasan Yeşildağ’ı işaret ettiğini gösteriyor. Kendisine yönelik bu ilgiyi sorduğumuz Hasan Yeşildağ şu açıklamayı yaptı.

“Biz bir yola çıktık. Eskiler ‘önce refik sonra tarik’ der. Yani yol arkadaşı yoldan önce gelir. Bizler Cumhurbaşkanımızın yolunda onunla birlikte ardımıza bakmadan yürüyoruz. Bizler onun davasına inanmış insanlarız. Onun yolu Türkiye’dir. Onun davası Türkiye’yi her alanda yükseltme ve yüceltme davasıdır. Onun davasına inanan, onunla yola çıkmış insanlar olarak, elimizden gelenden fazlasını yapmaya, 24 saat çalışıp hizmet etmeye talibiz.

“Antalya teşkilatımızdaki değişim talebi sadece kişilerle ilgili değildir, aynı zamanda zihniyetin de değişmesi gerekiyor. Kişiler değişip zihniyet aynı kaldıktan sonra değişimin bir anlamı olmaz. Metal yorgunluğu kronik bir sorun halini alır. Herkesi kucaklayan bir anlayışa sahip olmazsak önümüzdeki zor süreçlerde başarılı olamayız. O yüzden Cumhurbaşkanımızın büyük davasına inanmış herkesle ayrım yapmadan kardeşçe bu yolda yürümeye mecburuz.”  

Antalya’nın sorunlarına vakıf olduğunu belirten Yeşildağ sözlerini şöyle sürdürdü: “Antalya bugün Türkiye’nin ve dünyanın sayılı metropol şehirlerinden birisi. Sadece bir turizm şehri değil aynı zamanda bir tarım ve sanayi şehri. Bu şehri kalkındırmanın Türkiye’ye katkısının bilincinde olmamız gerekiyor. Bu özellikleri ile de eğitim alanında büyük bir atılıma ihtiyaç var. Antalya gelişip daha çok vergi veren, daha çok turist ağırlayan bir şehir haline geldiğinde, bütün Türkiye kazanır. Partimiz halkımızdan daha fazla teveccüh görür. Sorunları doğu teşhis etmeden doğru çözümleri bulamayız. Sorunun değil çözümün parçası olmak zorundayız. Ben ve arkadaşlarım bütün bu sorunların farkındayız ve Antalya’mız ve Türkiye’miz için gereken çalışmaları yapmak için sabırsızlanıyoruz.”


Hasan Yeşildağ’a Sosyal Medyadan Destek Yağıyor

resim666122

resim134136


resim629112



resim732246resim123191

resim983997


Kaynak: Banu Barlas