Avustralya'nın Brisbane kentinde korkunç bir cinayet ortaya çıktı. Avustralya basınına bomba gibi düşen olayda 27 yaşındaki Hollandalı Marcus Volke isimli kocanın, Endonezyalı Mayang Prasetyo isimli eşini öldürerek parçaladığı ve tencerede pişirdiği ortaya çıktı.

Komşular evden gelen koku üzerine polise haber verdi. Polis balkon camını kırarak içeriğe girdiğinde son derece kötü bir koku ile birlikte korkunç bir manzarayla karşılaştı. Tencerelerde ve sobanın üzerinde pişirilmiş insan etine rastlayan polis dehşete düştü.

Polisin başlattığı geniş çaplı araştırmalara göre, apartmanda yaşayanlar çiftin hiçbir sorununun olmadığını beyan etti. Katil kocanın cesedi ise endüstriyel çöp konteynırının içinde boğazı kesilmiş  bir şekilde bulundu. Kocanın intihar ettiği düşünülüyor.

Endonezyalı Güzel Eş Mayang Prasetyo Transeksüel Çıktı

Melez güzeli eş Mayang Prasetyo'nun ise travesti olduğu ortaya çıktı. Komşuların dahi travesti olduğunu anlamadığı Mayang ile Volke'nin ilişkisi ise imrenilerek bakılan ilişkiler arasında imiş.

Marcus Volke'nin kadına ve hayvanlara karşı şiddete karşıt kampanyalara destek verdiği ortaya çıktı. Müfettişler Cumartesi gecesi gerçekleşmiş olduğu düşünülen cinayete dair delil elde edebilmek için tüm güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Volke ve Mayang'ın uluslararası bir yolcu gemisinde çalışırken tanıştığı iddia edilirken, polis şu ana kadar akrabalarına ulaşamadığını beyan etti.

resim314518







resim581596

resim650796



Kaynak: Banu Barlas