Politika

AK PARTİ İKİYE AYRILDI; ADALET BİR YANDA KALKINMA DİĞER YANDA…

Taban dava peşindeyken, teşkilatlar kalkınma derdine düştüler ...

Antalya Barosu Avukatlarından ve Ak Partili Mehmet Ali Başaslan, partilerini ranta çevirenlere sert çıktı. Ak Parti içindeki idealist ve dava insanlarını dışarıda bırakma çabasında olan rantçılara sert çıkan Başaslan; “Gerçek dava insanı biziz… Halkın tabanına yakınız, davamızın da arkasındayız!” dedi.

Teşkilatlarda Ak Parti adıyla hareket edenlerin iş davayı savunmaya gelince sessiz kaldığını belirten Başaslan; “ Takip ediyoruz ancak görüyoruz ki kimsenin dava falan savunduğu yok. Diğer parti ve görüşlerle herhangi bir tartışma veya rekabet ortamı olduğunda kimse kendisini öne atıp mücadele etmiyor. Bu zihniyetler partinin “Kalkınma” misyonunu kişisel kalkınmaya çevirmiş ne yazık ki. Bizler de bu sorunların giderilmesi ve herkese eşit mesafede yaklaşıma geri dönülmesi için ‘Adalet’ odaklı hareketimizi sürdürüyoruz.

Millet için Adalet ve kalkınma mücadelemizde davaya zarar verenlere yönelik getirdiğimiz eleştiriler karşısında bizleri hain ve hatta FETÖ’cü ilan eden bile oldu. Ancak tüm bunlar bizi mücadelemizden alı koymadı, koymayacak da.

Taban dava peşindeyken, teşkilatlar kalkınma derdine düştüler

Tabana yakın ve idealist olan bizleri eleştirenler, “Bana bulaşmayan yılan bin yıl yaşasın.” Zihniyetiyle sinsi sinsi kişisel kalkınma yollarında ilerliyorlar. Bu nedenledir ki, bizler sadece devletimiz ve milletimiz için mücadele etmekle kalmıyor, kendi içimizdeki bu kişisel kalkınmacı zihniyetlerle de mücadele etmek zorunda kalıyoruz.
Kimsenin şüphesi olmasın ki; ben, benim gibi Ak Parti’nin kuruluş amaç ve misyonuna bağlı kalan dava arkadaşlarım ile durmadan yoluma devam edeceğim.