KOÇ: Haftaya biraz sıkılmış ve tersliklerle başlayabiliriz. Planladığımız bazı işlerin hafta başında ertelenmesi söz konusu. Fakat hafta ortasından itibaren daha iyi vakit geçirebileceğimiz, yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz. Yeni fikirler ve projeler üretebileceğimiz, yeni fırsatlar yakalayabileceğimiz bir hafta olacak.

BOĞA: Hafta başında maddi konularda aldığımız kararlarda değişiklikler, beklediğimiz gelir kaynaklarımız varsa bunlarla ilgili ertelenmeler söz konusu olacak. Haftanın ortasında akraba ve aile içi iletişimimiz artacak. Hafta sonuna doğru gereksiz harcamalardan kaçınmanız gerekli, ani gelişecek durumlara hazırlıklı olmalıyız.Haftanın sonunda kendimizi daha faydalı ve üretken hissedebileceğimiz fırsatlar gelecektir.

İKİZLER: Haftanın ilk günleri yoğun tempolu ve yorucu geçecektir. Zamanın yeterli olmadığı zamanlar yaşayacağız. Haftanın ortasından itibaren sonradan fırsata dönüştürebileceğimiz kararlar almamız söz konusu. Maddi konularda bu hafta beklemediğiniz gecikme ve aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru işleriniz daha yolunda ve aksaksız ilerleyecektir.

YENGEÇ: Özellikle bu dönemde ikili ilişkilerinde sorun yaşayan yengeçler, hafta başında kendinizi daha içe kapanmış, yoğun duygular içinde bulabilirsiniz. Hafta ortasında kendinizle ilgilenmek, eksik olan işleriniz varsa bunları tamamlamak için çok uygun görünüyor. Hafta sonu ev ve aileyle ilgili konular, görüşmeler, evle ve aileyle ilgilenmek gerektiren işler gündeminizde olacaktır.

ASLAN: Hafta başında eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak fırsatlar ve imkanlar yakalayacaksınız. Hafta ortasına doğru eksik işleriniz varsa tamamlayabileceğiniz güzel fırsatlar karşınıza çıkacak. Haftanın sonuna doğru kendinizle ilgilenebileceğiniz ve kendinizle ilgili, kariyerinizle ilgili yeni kararlar alacaksınız.

BAŞAK: Haftanın başında işinizle ilgili yaşayacağınız aksaklıklar ve ertelenmeler canınızı sıkabilir. Hafta ortasında geçmişte niyetlendiğiniz bazı girişimleri aktif etme imkanı bulacaksınız. Güzel vakit geçirebileceğiniz becerilerinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar yakalayacaksınız. Hafta sonuna doğru ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeler yaşayabilir, yeni kararlar alabilirsiniz.

TERAZİ: Hafta başında planladığınız seyahetleri ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Hafta ortasında işinizle ilgili biraz daha fazla sorumluluk almanızı gerektiren durumlar söz konusu olacaktır. Hafta sonuna doğru eksik işlerinizi tamamlama fırsatı bulabilir, kendinizle ilgilenmek, iyi hissetmenizi sağlayabilir.

AKREP: Hafta başında gelir kaynaklarınız ile ilgili aldığınız kararlarda ertelenmeler yada aksaklıklar yaşayabilirsiniz, bu günlerde harcamalarınıza dikkat edin. Hafta ortası ev ve aile ilgili konularda yoğun bir iletişim trafiği yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru iş ve kariyerinizle ilgili önemli sorumluluklar alabilir yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YAY: Hafta başında ikili ilişkilerinizde iletişim yoğunluğu olan bir süreç olacak. Yeni kararlar almaktan çekinmeyeceğiniz bir hafta özellikle hafta ortasından itibaren yeni kararlarınızı uygulamaya başlayacağınızı ve bu kararların hayatınızın tüm alanlarında olması sizin için çok önemli bir haftaya işaret ediyor. Hafta sonuna doğru iş ve kariyer alanında yeni atılımlar ve projeler geliştireceğiniz bir süreç olacaktır.

OĞLAK: Hafta başında işlerinizde bir takım aksaklıklar yaşanması söz konusu fakat bu durum hafta ortasından itibaren, zorlu olsa da düzelecektir. Hafta sonuna doğru gelirlerinizle ilgili konular gündemde olacak. Hafta sonu ise kendi yeteneklerinizi keşif edeceğiniz güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Yeni projeler ortaya koymak için de çok uygun gözüküyor.

KOVA: Bir süredir zorluklar yaşayan kova burçları hafta başına bazı projelerinin ertelenmesi ile başlayacaktır. Çocukları olan kova burçları çocukları ile ilgili önemli kararlar alabilir fakat bu kararları faaliyete geçirmek zaman gerektirecektir. Hafta sonuna doğru ikili ilişkilerle ilgili önemli sorumluluklar alabilir. İlişkisi olan kova burçları ilişkilerini resmiyete dökmek konusunda kararlar alabilir.

BALIK: Haftaya ev ve aile ilgili alınan önemli kararların ertelenmesiyle başlasakta hafta ortasından itibaren bu kararlar daha farklı bir şekilde yeniden yapılanarak uygulamanıza fırsat verecektir. Yeni girişimlerinizin faaliyete geçmesi önümüzdeki haftayı bulabilir. Hafta sonuna doğru, tamamlamanız gereken eksik işleriniz varsa, bu günler bu işlerinizi tamamlamanız için size çok iyi fırsat sunacaktır.

resim923161

Sevgilerimle,
ASTROLOG ASLI UZUN




Kaynak: Banu Barlas