KOÇ: Haftaya maddi konularla ilgili yeni planlarla başlayacaksınız. İletişimi yoğun bir hafta sizleri bekliyor. Eski çalıştığınız yerlerle ilgili haberler alabilir veya eski çalıştığınız yerlerden teklifler alabilirsiniz. Hafta başı eviniz ve ailenizle ilgilenmek sizlere iyi gelebilir. Bazı işlerinizde ertelenmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru iş yoğunluğunuz bir hayli fazla olacak. Bu hafta işlerinizin yolunda gitmesi için akuamarin taşı kullanabilirsiniz.

BOĞA: Haftaya eski iş çalıştağınız yerlerden haberler alarak başlayabilirsiniz veya eski iş arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla görüşebilir veya eski sevgililerinizden haber alabilirsniz. Hafta sonuna doğru kendinizle ilgilenmek size iyi gelebilir. Hafta sonu maddi konularda yeni bir düzenleme yapmanız gerekebilir. Maddi konulardaki olumsuz etkileri gidermek için yeşil akik veya firuze taşlarını kullanabilirsiniz.

İKİZLER:Haftaya iş ve kariyer için yeni hedefler ve projelerle başlayacaksınız. Geçmişten bu yana alamadığınız alacaklarınız varsa bu hafta bunları temin edebilirsiniz. Hafta sonuna doğru yoğun bir iletişim trafiği içinde olacaksınız. Hafta sonu evinizle ilgili düzenlemeler yapmak size iyi gelebilir. Bu hafta iletişiminizin olumlu olması pembe kuvars taşı kullanabilirsiniz.

YENGEÇ: Bu hafta başında kendinizle ilgilenmek size iyi gelebelir. Sizden saklanan olguların ortaya çıkacağı bir hafta yaşayacaksınız. Hafta ortası çok fazla harcama yapmaktan kaçınmanız gerekiyor. Hafta sonu iletişim trafiğiniz çok yoğun olacak. Eski arkadaşlarınızdan haberler alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizin olumlu olması için bu hafta yakut taşı kullanabilirsiniz.

ASLAN: Haftaya çok sosyal bir şekilde başlayacaksınız. Yeni tanışmalar yaşayabilirsiniz. Bu konuda dikkatli olmanızda fayda var. Sonrasında yaşanacak hayal kırıklıkları olabilir. Hafta ortası harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda olacaktır. Maddi konularda destek ararken mantıklı düşünerek destek bulmakta fayda olacaktır. Altından kalkamayacağımız risklere girilmemesi gereken bir hafta. Bu haftanın olumsuz enerjilerini gidermek için turmalin taşı kullanabilrisiniz.

BAŞAK: Bu hafta iş ve kariyer alanınızda önemli gelişmeler yaşanacak. Eski çalıştığınız yerlerden iş teklifi alabilir veya yeni bir iş başvurunuz varsa buna olumlu cevap alabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren çok fazla sosyalleşecek yeni kişilerle tanışma fırsatı yakalayacaksınız. Hafta sonu kendinizle ilgilenmek size iyi gelebilir. Bu hafta sarı akik taşı kullanmanız iş ve kariyer konularında şansınızı arttıracaktır.

TERAZİ: Bu hafta planlamış olduğunuz bir seyahati ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Hafta ortasına doğru iş yoğunluğunuz artacak. Hafta sonu yeni tanışmalar veya eski arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Eski sevgilileriniz sizinle iletişime geçmek isteyebilir. Bu hafta akuamarin taşı kullanmanız iletişiminizi olumlu etkileyebilir.

AKREP: Hafta başında maddi kazançlarınızı arttırmak için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Hafta ortası seyahat etmenizi gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonuna doğru iş yoğunluğunuz artacaktır. Hafta sonu sosyalleşmeniz ve keyifli vakit geçirebileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. Bu haftanın enerjisinden daha fazla faydalanmak için mercan taşı kullanabilirsiniz.

YAY: Bu hafta sizler için keyifli bir hafta olacak. Bekar yaylar hafta başında eski sevgililerinden eski sevgililerinden haber alabilirler.Yeni bir ilişkinin de adımlarını atabilir. Fakat dikkatli olmakta fayda olcaktır. Sonradan hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Hafta ortası maddi konularla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu önemli bir seyahat fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu haftanın ikili ilişkiler enerjisinde mantıklı davranabilmek için kristal kuvars taşı kullanabilirsiniz.

OĞLAK: Haftaya günlük işlerinizin yoğunluğunu azaltarak başlayacaksınız.Hafta ortası ikili ilişkilerinizde gergin durumlar yaşanabilir. Temkinli ve sakin olmakta fayda olacaktır. Hafta sonuna doğru gelir ve kazançlarınızla ilgili önemli planlamalar yapabilirsiniz. Hafta sonu seyahat etmek için önemli bir fırsat yakalayabilirsiniz.Bu haftanın negatif etkilerinden korunmak için safir veya akik taşı kullanabilirsiniz.

KOVA: Haftaya keyifli bir başlangıç yapacaksınız. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplar içerisinde keyifli vakit geçirebilir veya yeni sosyal gruplar içine dahil olabilirsiniz. Eski sevgilelirinizden bu hafta haberler almanız mümkün. Sanatsal çalışmalar yapmak veya yeni bir hobi edinmek, bu konularla ilgili eğitim almak için uygun bir hafta. Bu haftanın enerjisini arttırmak için pembe kuvars taşı kullanabilirsiniz.

BALIK: Haftaya ev ve ailenizle ilgilenerek başlayacaksınız. Hafta ortasından itibaren içinde bulunduğunuz sosyal gruplar içerisinde keyifli vakit geçirebilir veya yeni sosyal gruplar içine dahil olabilirsiniz. Eski sevgilelirinizden bu hafta haberler almanız mümkün. Hafta sonuna doğru günlük işlerinizin yoğunluğu size stres yaratabilir. Hafta sonu sevdiğiniz biriyle görüşebilir veya haberleşebilirsiniz. Huzurlu bir hafta yaşamak için turkuaz taşı kullanabilirsiniz.

Doğal taş bilgileri için öğrencim Aylin Yıldız’a teşekkürlerimi sunarım.

Sevgilerimle,
ASTROLOG ASLI UZUN

İLETİŞİM:
Instagram: asliuzun_asl
Facebook: Astrolog Aslı Uzun

resim140247



Kaynak: Banu Barlas