Side Star Elegance
 
Gezdik Gördük Beğendik
 
Şüphesiz ki memnuniyetin en makbulü karşılıksız ifade edilenidir. Gezdiğiniz, gördüğünüz, yediğiniz, içtiğiniz yerlerdeki memnuniyetlerinizi ve şikâyetlerinizi bundan böyle karşılıksız olarak bu köşede yayınlayacağım. Amaç reklam karşılığı alınan para nedeniyle reklamların yanıltıcılığını ortadan kaldırıp, gerçek tüketici memnuniyetini veya memnuniyetsizliğini yalın bir şekilde ortaya koyabilmek ve kamuoyuna faydalı olabilmek.  
İşte A’dan Z’ye tüm ayrıntıları ile aktaracağımız ilk memnuniyet adresimiz:
 
Side Star Elegance
 
Akdeniz sahilinde yüzlerce otelden gitmediğim hemen hemen kalmamıştır. İz bırakan ise çok azdır. Sizlere anlatacağım bu otel ise neredeyse hiç kusur bulamadığım için takdire şayan ve yazmaya değer bulduğumdur.
 
Side’de bulunan Star Elegance otel bir tepenin üzerine, doğal yapıya zarar vermeden inşa edilmiş ve asırlık ağaçlar bile kesilmeden otelin inşaatının içinden geçmiş.
 
Otelden girdiğiniz an personelin samimi güler yüzü ile karşılaşıyorsunuz. Pandemi koşullarına göre gösterilen hassasiyetlerin başında, otele girişiniz yapıldığında sunulan dezenfektan kiti geliyor.
Otel derli toplu bir yapıya sahip olsa da içine girince birkaç otelden oluşuyor gibi hissettiriyor. Farklı konumlarda havuzları bulunmakla birlikte, kalabalık sevmeyen ve dinlenmeyi sevenler için kuytu yerlerde sakin havuzları ve havuz kenarlarında hamakları mevcut. Tercih edenler için swim up yani,  odaya açılan kullanımı odaya özel havuzlar da mevcut ki en çok bunu sevdim.
 
Yemek alanları derli toplu ve keşfetmek için tüm tatilinizi harcamanıza gerek kalmıyor. Bu otelde 24 saat ücretsiz yemek hizmeti olmakla birlikte lezzeti neredeyse kusursuz. Et, tavuk, balık ve sebze yemeklerinin hemen her çeşidi her öğün için mevcut. Vejetaryenler için de çeşit çeşit sebze yemekleri var. Yiyecek ve içecekler eldiven kullanılarak alınabiliyor.
 
 
Tatlı seçeneği oldukça geniş olmakla birlikte, pastaları mükemmel… Küçücük bir trileçenin üzerine bile üşenilmemiş, şantisi koyulmuş, granüller serpiştirilmiş. Belki bu ayrıntılara kimse dikkat etmez ancak bu özenle hakikaten takdiri hak ediyor.
 
Soğuk meze ve salata çeşitleri de son derece geniş ve lezzetli. Her akşam farklı bir lezzeti de ek olarak sunuyorlar. Bazı akşamlar Çin kültürü, bazı akşamlar İtalyan… Etlerinin lezzeti ise hakikaten kusursuz...
 
Elle açılan gözlemeler turistlerin favorisi iken, havuz başında dondurma ve waffle Türklerin tercihi oluyor. Yine havuz başında siparişle dilediğinizi yiyebildiğiniz restoranda Adana’yı tavsiye ederim.
 
Yiyecek konusunda mükemmeli yakalamış bu otelin diğerlerinden en büyük farkı ise içecekleri. Öyle turistler çok içer su karıştıralım, ucuz içecek sunalım yok. Hayatımda bu kadar asitli kola içmemiştim mesela. Servisi kendileri yapıyor ve kola premix de olsa harika iken, teneke kola ve içecekler sınırsız olarak dolaplarda sunulmakta. Viskiler, yabancı alkollü içecekler bile en pahalı markalardan orijinal şişesinde sunuluyor. Doğrusu bunları gördükten sonra otelin nasıl kar elde edebildiğini de merak etmiyor değil insan.
 
Odalar son derece ferah, geniş ve iç açıcı. Son model ve büyük ekran televizyonları var ki çok az otelde böylesini gördüm. Mini bar her gün yenileniyor ve zaten dışarıdaki dolaplardan ve barlardan sınırsız istediğiniz içeceği alabiliyorsunuz. Saç kurutma makinesinin voltajı yüksek ve muhtemelen negatif iyon teknolojili. Yatakları ultra rahat… Temizliğin sınırı yok, ne zaman isterseniz geliyorlar ve ne eksikse getiriyorlar.
 
Denizine gelince… Otantik bir koridordan gidilen deniz kum plaja sahip ve hemen derinleşmiyor. Oyun oynamaya ve çocukların girmesine son derece elverişli. Kolay derinleşmediği için boğulma riskini en aza indiriyor. Deniz kenarında mevcut bardan da içecek ihtiyaçlarınız karşılanıyor. Bunun yanı sıra yine sınırsız alabileceğiniz içecek dolapları mevcut.
 
Kahve profesyonel kahve makinelerinde kafe kalitesinde. İçeceklerinizle çerez de ikram ediliyor. Otelin kapalı ve ısıtmalı havuzu, SPA’sı, Fitness salonları mevcut. Tuz odası, sauna ve hamam da var ve yine ücretsiz hizmete sunulmakta.
 
Gelelim personele… Bu kadar mı olur diyor insan… Yani tek bir personel de mi surat asmaz, bir soru sorduğunuzda yüzünü ekşitmez, bu kadar mı insancıl olur… Merak edip personelin nasıl alındığını sorduğumuzda, genel müdürün her personeli tek tek kendisinin seçtiğini öğrendik. Yine otelin genel koordinatörü Oğuz Kabadayı’nın da otelin her yönüyle ilgili olup, en ufak aksaklığa dahi izin vermediğini öğrendik.
 
Otellerin tuvalet kâğıtları genelde kalitesiz olur. Bu otelin tuvalet kâğıdı bile diğer otellerinkine göre kaliteli.
Paramızın karşılığını fazlasıyla aldığımız, tüm personelden memnun olduğumuz, son derece huzurlu vakit geçirdiğimiz Side Star Elegance’da Misafir İlişkileri Müdürü Derya Altmış Arıkan ve Genel Koordinatör Oğuz Kabadayı ile görüşerek memnuniyetimizi bizzat iletip teşekkürlerimizi sunduk.

Banu Barlas

















 


Kaynak: Haber Merkezi