Tüm dünyada sigara tedavisinde başarılı olan Biossmart Biofrekans Terapi Cihazı hiçbir yan etkisi olmadan 2 saatte sigarayı bıraktırmaya yardımcı oluyor.
 
“Biorezonans” adıyla bilinen mucize cihaz 4 farklı yöntemle çalışıyor.  Vücuda elektrik akımı, kimyasal ilaç, enjeksiyon veya radyasyon gibi zararlı etkiler vermeden sadece ses dalgası kullanılarak uygulanan yöntem sayesinde daha ilk seansta hasta sigara içme isteğinden kurtuluyor.
 
Beyinde sigara içme isteğine sebep olan karşı konulamaz ve önlenemez içme isteğine karşısında belirli periyotlarda devreye girerek bu isteği oluşturan titreşimleri yazılım tarafından üretilen aksi frekanslarla nötralize eden sistem tartışmasız tüm dünyada “Mucize sistem” olarak adlandırıldı.
 
Amerika, Rusya başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde kullanılan metodun insan sağlığına hiçbir yan etkisi olmadığını söyleyen uzmanlar, sol kulaktan bir kulaklık yardımı ile yapılan işlem sonucunda hiçbir acı, ağrı, sızı ve temas hissedilmemesini de garanti ediyor.
 
Biorezonans sistemini Türkiye’ye getiren Demkar Medikal’in Genel Müdürü Demet Kara, “Yaptığımız işten dolayı mutlu ve gururluyuz. Her gün bu uygulama sayesinde birilerinin daha sigara illetinden kurtulduğunu görmek bizleri inanılmaz mutlu edip, daha çok insana ulaşmamız için bizi motive ediyor. Türkçe olarak güçlendirilmiş yazılım programı sayesinde cihazın başarısı ve kullanım kolaylığı görevli operatör arkadaşlarımızın işini oldukça kolaylaştırdığı gibi bu işi
gururla ve kendinden emin bir şekilde yapmasını sağlamaktadır. Böyle başarılı çalışmaları yaşadıkça bu mucize cihazı ülkemize kazandırmakla ne kadar isabetli ve doğru bir iş yapmış olduğumuzun gururu ve mutluluğu bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir.” Dedi.


Kaynak: Özel Haber