Özel Yedisu Teknoloji Lisesi 2021-2022 ders yılını görkemli bir sergiyle kapattı. Yedisu bahçesinde gerçekleşen sergiye katılım yoğundu. Birbirinden yaratıcı ve büyük emek harcanmış olan projeler son derece ilgi çekti.
 
Öğrencilerin yıl boyu yaptığı her tür çalışma sergilenirken, teknik detaylar ve uygulanabilir projeler olması Yedisu’nun yaratıcı ve yenilikçi yapısını ortaya koydu.


 
Sergiye dair açıklama yapan Yedisu Kurucu Başkanı Mehmet Can:
 “ Yedisu Eğitim Kurumları eğitim kadrosu ve öğrencileri ile kendisiyle yarış halindedir. Yıl boyu yenilik, keşif ve ülkeye gelişim sağlamak adına birbirinden farklı pek çok proje yapılmıştır. Ülkemiz adına kazanç sağlamak, taze beyinleri ülkenin üretimine ve gelişimine dâhil etmek en büyük hedefimizdir ve bu yönde de hareket etmekteyiz. Sergimizin adı; 7su Action Fest’ dir. Sergimizde, eğitim ücreti Devlet tarafın dan karşılanan, Elektronik ve Haberleşme Bölümü öğrencilerinin yıl boyu ürettikleri projeler en çok dikkat çeken çalışmalar olmuştur.



Yedisu eğitim kurumu olarak yöremiz de öncü ve Antalya’da ki tek Elektronik ve haberleşme bölümüne sahip kurum olmanın onurunu yaşıyoruz. Ailelerin, evlatlarımızın, Ülkemizin geleceği ve Elektronik çağa ayak uydurmak için Yedisu Eğitim Kurumlarını tercih etmesini bekleriz. Başarılarımız geleceğin teminatıdır.
Yedisu Eğitim Kurumları olarak sahip olduğumuz başarıların mimarı olan yönetimimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederim. 2022-2023 öğrenim yılında çok daha büyük projelerle gündeme gelmeyi hedefliyoruz. “








 
 

Foto Galeri
Özel Yedisu Teknoloji Lisesi Projeleri
Özel Yedisu Teknoloji Lisesi Projeleri


Kaynak: Banu Barlas