Sınıf üstü emekli emniyet müdürü  ve Antalya dahil pek çok ilde il Emniyet Müdürlüğü görevini yürütmüş Feyzullah Arslan, emeklilik sonrası bile uyuşturucu ile mücadeleye devam ediyor.

Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı sırasında ve görev yaptığı her dönemde uyuşturucu ile mücadele eden Feyzullah Arslan’ın mücadelesi yazmış olduğu tiyatro oyunu ile devam ediyor. ‘Yarınlara Geç Kalmadan’ isimli tiyatro oyunu geçtiğimiz ay sahne aldığı Adana Devlet Tiyatro’sundan sonra Antalya Kaş Uluslararası Sanat Festivali’nde seyirci ile buluşuyor.
 
Çocukların kötü alışkanlıklardan alıkonulması, uyuşturucu bağımlılığı ve aile içi iletişimin önemine dikkat çekmek isteyen Feyzullah Arslan’ın tiyatro oyunu, gençlerin daha iyi yetiştirilmesine katkı sunmak amacıyla yazılmış. Emniyet Müdürlüğünün yanı sıra hukukçu ve yazar kimliği ile de ülkesine hizmet etmeye devam eden Arslan’ın “Yarınlara Geç Kalmadan” ismini taşıyan tiyatro oyunu, Uluslararası Likya Kaş Festivali kapsamında 24 Haziran saat:21.00’da Kaş Antik Tiyatro’sunda sergilenecek.



 
Çok yönlülüğü ile bilinen Feyzullah Arslan, önceden planlanmış Türkiye genelinde katılması gereken bir dizi etkinlik için şehir dışında bulunuyor. Tiyatro oyununun yayınlanacağını sürpriz bir şekilde öğrenen Arslan, konuya dair sosyal medyada yayınladığı mesaj ile şunları kaydetti:

“24-25-26 Haziran 2022 tarihlerinde düzenlenen, 23.cü Likya - Kaş Uluslararası Kültür ve sanat Festivalinin üçüncü günü 24 Haziran saat 21 de Kaş Antik Tiyatroda, benim arkadaşlarımla birlikte yazmış olduğum ve Adana Devlet Tiyatrosunca sahnelenen, Tiyatro eserinin oynayacağını öğrenmekten mutlu oldum. İzleyicilere iyi seyirler, Oyunculara başarılar dilerken, Festivali düzenleyenlere de başta Kaş Belediye Başkanı sayın Mutlu Ulutaş olmak üzere tüm emeği geçenlere tebriklerimi iletiyorum. Dilerim Mutlu Başkanla Tüm Kaşlılar ve Festivale katılanlar Mutlu olurlar…”


Kaynak: Banu Barlas