Memnuniyetin en makbulü karşılıksız ifade edilenidir. Akdeniz Medya Grup olarak, gezdiğimiz, gördüğümüz yerleri tavsiye amaçlı yayınlamaya devam ediyoruz. 
 
Herkesin tatil amacı ve beklentisi muhakkak farklıdır. 5 yıldızlı otellerde ultra her şey dahil konseptte o aktiviteden bu aktiviteye, o yemekten bu yemeğe koşmaktan yorulanlar, denize sıfır, gerçek bir dinlence tatili yapmak isteyenler için Uğur Otel bire bir… 
 
Kemer’in merkezinde bulunan denize sıfır bu tesis neredeyse bakir denilebilir. Doğal ortamı bozmamış ve doğanın içine sahilin yapısını bozmadan yerleştirilmiş bungolowlar ile denizin kokusunu ve esintisini yüzünüzde hissetmeniz mümkün. Dünyaca ünlü Kemer koylarının temizliği ve berraklığı da cabası… 
 

 
Büyük otellerdeki koşuşturmanın aksine, gözünüzü açtığınızda bir ayağınız neredeyse denizde. Yine restoranı ve kafesi de denize sıfır olan Uğur Otel’in temel konsepti dinlenmeye dayalı doğal tatil. Kahvaltı, yarım pansiyon ve her şey dahil olmak üzere birbirinden farklı yeme içme konsepti seçeneği bulunan otelin yemekleri ise son derece doğal ve lezzetli. 
 
Otelin plajında bulunan su sporları denizde eğlence arayanlar için bire bir. Plajda sabit şemsiye şezlongun yanı sıra plajlarda 6 yüz ile bin lira arası kiralanan çardaklar da müşterilerin ücretsiz hizmetinde. Deniz yerine tatlı su tercih edecekler için havuzu da mevcut. 
 
Kemer merkezde bulunan ve temizliği dillere destan koyda bulunan Uğur Otel’i en popüler yapan ise konumunun yanı sıra ücretinin şezlog-şemsiye ve bir öğün yemek parasına denk gelmesi. Plajda geçireceğiniz yarım gün fiyatına en az 3 kişinin kalabileceği klimalı, televizyonlu, banyolu lüks bir odada her şey dahil kalabiliyorsunuz. 

 













 


Kaynak: Banu Barlas