Merakla beklenen katlanabilir telefon Samsung Galaxy X için nihayet bir tarih belirlendi. Ortaya çıkan yeni bilgiler çerçevesinde cihaz ile ilgili özellikler de netleşti. Bakalım katlanabilir Galaxy X ne zaman tanıtılacak ve ne gibi özelliklere sahip olacak?

Katlanabilir telefon Samsung Galaxy X, MWC’nin yıldızı olacak!

Bugün Samsung’a yakın kaynaklarca ele geçirilen bir takım raporlara göre şirketi katlanabilir akıllı telefonu Galaxy X MWC 2019 etkinliğinde tanıtılacak! Yeni katlanabilir akıllı telefon 3 farklı esnek OLED panelden oluşacak.

resim123713

Panellerden ikisi birleşik olarak cihazın iç kısmında yer alacak ve geniş bir kullanım alanı sunacak. 3,5 inç olacak olan üçüncü panel ise cihazın kapalı haldeki ön yüzünde bulunacak ve normal telefon işlemlerinde kullanılacak. Ele geçirilen raporlarda Galaxy S10 hakkında da çarpıcı bilgiler yer almakta.

Zira belirtildiği üzere Galaxy S10, aynı iPhone X gibi bir 10. yıl telefonu olacağı için radikal değişiklik ve yeniliklerle gelecek. Ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ve eşsiz ekran – kasa oranı bu özellikler arasında yer alıyor.

resim407462


Kaynak: Banu Barlas