FETÖ’nün üst kademelere hakim ve hala yönettiği ülkemiz işgal altındayken,tek bir siyasi ayak bulunamamışken;dünyaları bağışlasalar,altına&petrole boğsalar ne olur?

FETÖ adıyla Yahudinin çöküp etkin yönettiği ülkemizde, maddi karşılığı olan kaynaklar kime hizmet etti ve eder ki?! FETÖ her yerdeyken, vatan evlatları FETÖ yaftasıyla SIFIR iltisakla işlerinden ve itibarlarından edilmişken; komşusu açken tok yatan misali nasıl sevinirim?!

Kaldı ki FETÖ'nün ülkemize çökme sebebi de SÖMÜRMEK, ülkemizi ele geçirmek değil mi?! Yani bizim de tok olacağımız, onlardan bize kalacak bir şey falan da yok! Tıpkı şimdi onlardan bize kalan iş, makam olmadığı gibi.

20 sene önce FETÖ'nün KPSS para ağını ve sistemini bulduğumda, pek çokları hocaefendi derken ben "Fettoş" dedim diye uğramadığım saldırı, olmadığım ülke ajanlığı kalmamıştı. Devlete verdiğimiz 15 bin kişilik liste yalan oldu... İçlerinde bizzat öz ve öz akrabalarım var ki sapasağlam yerlerini, mevkilerini koruyup gün ve gün büyüdüler bile...

Şimdi bu ağı kuranların, FETÖ'ye hizmet edenlerin en üst kademelerde yerlerini ve ağlarını çok daha sağlamlaştırdığını görürken, pek çoğunuz benim safım veya tarafım değişti sanıyor ve kendisi gibi kör olmadığım için beni suçluyor.

Benim davam baki, yolum değişmedi... Ancak her seferinde isim isim, makam makam ortaya koyduğum üzere, dava diye yola çıktıklarımız değişti! "Bir bildiği vardır" algısı ise hiç ama hiç değişmedi...

Ben sürekli bunları yazıp, konuşup size gerçekleri göstermeye çalışmaktan yoruldum, siz görmemekten hiç rahatsız olmadınız.

Zaman gazetesine abone olan, abone olmayıp iş yerinde zaman gazetesi bulunan bile FETÖ'cü olarak yaftalanıp işinden gücünden edilirken, Zaman Gazetesi sahibi ve 17­­/25 sonrası bile hocaefendisine sadakatini tazeleyip dile getiren Fettah Tamince'yi bile yargılamadınız hiç biriniz...

Şimdi devrin yalakalığını yapan, vaktiyle din üstadı gibi gösterilen hocaefendinin her dediğine biat edenler bu vatanın sahipleriyken, en iyi mertebelerdeyken nerede kalıyor sizin davanız, vatanseverliğiniz, mücadeleniz, Allah inancınız?!

Olup bitenleri DOĞRULAR&YANLIŞLAR olarak PARTİ gözlüklerinizi çıkartarak incelerseniz, BİR olup, BÜTÜN olup bunların üstesinden gelme ihtimalimiz doğacak.

Pusulası vatan olan herkese selam olsun...