Orta doğuyu komple karıştırmak ve Türkiye’yi de Orta Doğu kazanına atmak için düğmeye basıldı! Irak ve Şam İslam Devleti terör örgütü, El-Anbar şehrinin çöllerinden geçerek Suudi Arabistan’ın ‘Arur’ şehrini kontrol altına alıp Müslümanlar için kutsal Kâbe’yi yıkma kararı aldı.

Böyle bir şeyin İslam ülkeleri için cihat başlatacağı tüm dünyaca aşikarken, Müslüman alemini kışkırtmanın yegane yolunu bulan IŞİD’in düğmesine basanların varlığı aşikar değil mi?!
Irak’a çöktüler, sömürüp gittiler, ülke birlik ve bütünlüğü adına hiçbir şey bırakmadılar. İran’a mezhep ayrılığı bahaneleriyle nifak soktular, Türkiye’nin İran için tehdit oluşturduğunu lanse ettiler ve kenara çekildiler. Ardından Suriye ve Mısır’a da el atarak içerden çökerttiler. Orta Doğu kan ağlıyor, İslam ülkeleri kendi içlerinde birbirine düşmüş, iç savaşla, darbeyle, katliamla boğuşuyor.

Türkiye’yi 35 sene boyunca PKK ile karıştırdılar. Yüz yıllar boyu birlikte yaşamış, birlikte yemiş içmiş Kürt’lerle Türkleri karşı karşıya getirdiler. Çözüm süreci de neyin nesiydi şimdi böyle?! Hele ki Başbakan Erdoğan’ın ‘Büyük Orta Doğu Lideri’ olması istenirken… “Alın size Orta Doğu!” dedi Amerika, İsrail,Almanya, Fransa ve İngiltere.

Sıralı eylem planları bir bir tuttu. Artık kimseye gerek kalmamıştı çünkü Müslümanlar birbirlerini katlediyorlar, binlerce Müslüman’ı aynı anda kimyasal silahla zehirleyip öldürüyorlardı. Suriye’den Türkiye’ye bomba atarak yokladılar ilk olarak bizi. Olmadı gezi olaylarını devreye soktular. Ne de olsa 35 senedir besledikleri PKK’ın paralı askerleri hazır kıta bekliyorlardı. Yıllar boyu üzerimizden yürüttükleri ve kazandıkları uyuşturucu ve silah gelirleri sekteye uğramıştı. Üstelik bütünlüğümüzü de bir türlü bozamamışlardı. Gezi olayları da işe yaramadı ve istedikleri iç savaşı çıkaramadılar. Bu durumda geriye tek bir şey kalıyordu; tüm Müslüman âlemi için kutsal olan Kâbe…

Şimdi IŞİD Kâbe’yi yıkma naraları atıyor. Hala sebebini anlamadınız mı?!
Banu Barlas Okumuş


Kaynak: Banu Barlas