Antalya'da eski eş dehşet saçtı. Boşandıktan sonra Ankara'da yaşayan eş Behsat E. henüz belirlenemeyen sebepten dolayı önce  eski Rus eşini sonra da kendini vurarak öldürdü.

Olay dün Antalya Güzeloba Mahallesi, 2443 nolu sokakta, 21:30  sıralarında gerçekleşti. Mahalle sakinlerinin duyduğu silah sesinin ihbarına gelen polis ekipleri korkunç manzarayla karşılaştı. Rus uyruklu eşi Svetlana G'ye kurşun yağdıran Behsat E. , ardından kendi kafasına ateş ederek intihar etti. Ankara'da kasaplık yapan Behsat E.'nin eski eşi Svetlana'yı çalıştığı otel mesaisi bitip eve geldiğinde öldürüldüğü öğrenildi.

Eski eşini 8 kurşunla göğsünden ve başından ve kollarından vurarak öldüren Behsat E. , kendi kafasına sıktığı tek kurşunla hayatını kaybetti. 9 yıl evli kaldıkları öğrenilen çiftin 4 ve 7 yaşlarında iki kız çocuğunun olduğu öğrenildi. Cinayetinin sebebinin kıskançlık olduğu düşünülüyor.

Polis Memurunun Talihsiz Kazası

Olay yerine gelen Polis Memuru da talihsiz bir kaza yaşadı. Polis memuru binaya girmek isterken apartman kapısındaki cama çaptı. Bir anda cam parçaları içinde kalan Polis memurunun kolunda derin bir kesik oluştu ve tedavi için hastaneye kaldırıldı.



Kaynak: Banu Barlas