Dağdan inen teröristin şehirdeki görevi Türk halkının hassasiyetleriyle oynayarak kışkırtmak belli ki. Antalya'da ikinci bayrak krizi yaşandı. 19 yaşındaki vatan haini polis merkezine girdi ve hızla bayrak direğine tırmanarak bayrağı indirme girişiminde bulundu.

Antalya Muratpaşa'da Cengiz Önkol isimli şahıs, Bahçelievler Polis Merkezi'ndeki bayrağı indirme girişimini akşam saatleri olan 19:50'de gerçekleştirdi. Polis merkezi önünde bir süre gezindikten sonra, bir konu ile ilgili müracatta bulunacağını söyleyerek bahçeye girdi. Hemen ardından hızla bayrak direğine tırmanmaya başladı. Polis merkezinde bulunan nöbetçi polis memurunun direğe tırmanan Önkol'u uyarmasına rağmen uyarıya dikkate almayan Cengiz Önkol, bayrağı indirmeye kalkınca polis memuru önce iki el havaya ateş etti.

Havaya iki el uyarı ateşi yapan polisi dikkate almayıp bayrağı indirmeye kalkan Önkol'u Polis vurdu. Sağ bacağından vurulan hain etkisiz hale getirildi. Polisin çağırdığı ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen şahsın asayiş suçu dosyasının bir hayli kabarık olduğu öğrenildi.



Kaynak: Banu Barlas