Geçtiğimiz günlerde Antalya Göynük’de ki Dinazor Park’ın korku tünelini haber olarak yayınlamıştım. Üzülerek belirtmem gerekir ki, dikkat çeksin diye attığım başlık sonucunda, korku tünelindeki işkence odalarını ve insan uzuvlarını gerçek zannedip yayınlayan siteler olduğunu gördüm.


Bu bize gazeteci de olsak okumadığımızı, insanların emeklerine de saygı duymadığımızı gösteriyor. Zira haberin içeriği okunmuş olsaydı, görüntülerin tamamen bir eğlence merkezine ait olduğu da anlaşılırdı.

Daha önceki haberimde çizdiğim izlenimin dışında, Dinazor Park ormanlık bir alanın içinde kurulmuş güzel bir eğlence merkezi. Dünya üzerinde yaşadığı var sayılan tüm dinazorların örneği olabilecek tam boyutlu görsel bir şölen sunuyor Dinazor Park.

Dinazorların dokusu plastikten öte yumuşak, hareket edebiliyor ve nitelikleri doğrultusunda dinazor sesi de çıkarabiliyor.

Tesis içersinde at, midilli ve biniş alanı da bulunmakta. Çocukların doğa sporları yapabileceği minik alanlar oluşturulmuş. Tavşan, tavuk ve tavuskuşu gibi görsel hayvanlara da yer verilmiş bu tesiste yeme içme ve dinlenme alanları da mevcut.

Banu Barlas Okumuş

resim129110

resim807722

resim749975

resim903028

resim443964


Kaynak: Özel Haber