Kilo sorunu olan insanların son aylarda yoğun olarak başvurduğu ve harika sonuçlar aldığı söylenilen ‘Acı Çehre’ yi sizler için araştırdık.

Kilo kontrolünü kolaylaştırmaya, kilo vermeye, ?Yağ kaybını hızlandırmaya, yağsız kas kitlesini artırmaya, ?Tatlıya olan iştahın kesilmesine, ?Daha az beslenerek daha zinde ve güçlü kalmanıza, Diyabetiklerde kan şekeri ayarını düzenlemeye, LDL-kolesterolü azaltmaya, iyi huylu HDL-kollestrolü yükseltmeye, kabızlığı önlemeye, hazmı kolaylaştırmaya, şişkinliği gidermeye ve vücuttaki birikintileri eritmeye yardımcı oluyor.

Acı Cehre kullanılmaya başlandığı ilk günden itibaren yaklaşık 3–4 kilo zayıflama sağlayarak en az 2 beden fark ettirmektedir. Bu mucize bitki ile bir kaç aylık kullanım sonucunda ortalama 8–10 kilo verildiği gözlemlenmiş.

Zayıflamanın yanı sıra kabızlık sorununa da çare olarak kullanılmaktadır. Bağırsakları düzenleyici, temizleyici, hücreleri yenileyici ve cildi sıkılaştırıcı özelliği ile de zayıflama esnasındaki cilt sarkmalarını önlüyor.

Acı Cehre şu ana kadar bilinen en etkili ve hızlı kilo verme takviyesidir.
Kilo vermeye yardımcı olmasının yanı sıra kolesterolü tamamıyla dengeleyip idrar söktürücü özelliğiyle de prostat ve böbrek rahatsızlıklarına iyi gelmektedir. Gaz giderici etkisiyle de karın bölgesindeki şişkinliği ve hazımsızlığı tamamıyla gidermektedir.??Acı çehre tozu kullanacaksanız,yemeklerden yarım saat önce ılık su ile alınması, tokluk hissi yaratır ve nispeten fazla yemek yenmesini engeller. Acı çehre tohumu ise yemeklerden sonra alınır.

Azami kullanma süresinin 1 ay olduğu ve uzun süreli kullanılmaması gerektiği vurgulanmaktadır. Yiyecekler ile bağırsaklara ulaşan besinlerin emilimini en aza indirdiği için iyi beslenmeyi engellendiği söylenmekte. Bu nedenle ikinci periyodun en erken 6 ay sonra olması gerektiği söyleniyor.

KULLANIMI

Acı çehre tohumununun yemeklerden 20–30 dakika sonra bol miktarda su ile alınması tavsiye ediliyor. Gün içindeki hareketin ve en az bir saat tempolu yürüyüşün sağlık açısından önemli olduğu ve bunun kilo verimini hızlandıracağı da belirtiliyor.

UYARI

Piyasada çok fazla sahte ürün olduğu ve bu noktada dikkat etmek gerektiği söyleniyor. Gerçek acı çehrenin buruk bir tadı olduğu da edinilen bilgiler arasında. Sahte ürün almamak adına, mümkünse tanıdık bir aktardan açıkta satılan ambalajsız ürün olarak alınması tavsiye ediliyor.


Kaynak: Banu Barlas