Muratpaşa Belediyesi'nin Soğuksu ve Bayındır mahallelerinde yapmayı planladığı spor kompleksi Büyükşehir potasından döndü. Yıllardır boş duran ve herhangi bir proje yapılmayan arazinin Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Park Alanı' olduğu iddiası ise şaşkınlık yarattı.

Muratpaşa Belediyesi projesi olan spor kompleksi reddedildikten sonra konuya dair gelişmeyi bir tabela ile halka duyurdu. Çok geçmeden Büyükşehir Belediyesi tarafından daha büyük bir tabela ile savunma geldi.

Yazılı bir açıklama da yapan Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa Belediyesi'nin bilgilendirme tabelasından daha büyük bir tabela ile misilleme yaptı. Menderes Türel'in bir önceki yönetim döneminde de boş bulunan bu arazi için uzun süre 'Başkent Hastanesi' projesi konuşulmuştu. Aradan geçen 10 yıllık süreçte ne hastane ne de park olarak değerlendirilmeyip boş bırakılan bu arazi Muratpaşa Belediyesinin bu makul ve halka yarar sağlayacak projesi ortaya çıkınca bir anda kıymete bindi.

Tabela düellosu süredursun; Antalya Muratpaşa'da yaşayan halk böylesine güzel bir projeden olmuş oldu... Siyasetin klasik bilançosudur; 'Devler güreşirken çimler ezilir' ... Hizmet noktasında destek olacağını iddia eden Büyükşehir Belediyesinin böylesine harika bir hizmete engel olması ise tam bir muammadır.

Banu Barlas Okumuş

resim754356

resim617905

resim196566

resim994764




Kaynak: Banu Barlas