AK Parti Antalya İl Kongresi Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla Pazar günü saat 10.30’da Antalya Turgut Özal Spor Salonu (Kepez Arena) nda  gerçekleştirilecek olan AK Parti Antalya İl Kongresine çok sayıda AK Parti Milletvekili ve bakanın yanısıra  Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı bildirildi.
İl Başkan yardımcısı Av. Rıza Sümer Başkanlığındaki tek liste ile gerçekleştirilecek olan Kongre için AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından Saat 08.30’da İmam-Hatip lisesi karşısından otobüs kaldırılacak.

Pazar günü saat 10.30’da Antalya Turgut Özal Spor Salonu (Kepez Arena) nda gerçekleştirilecek olan AK Parti Antalya İl Kongresine çok sayıda AK Parti Milletvekili ve bakanın yanısıra Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı bildirildi. İl başkanı Mustafa Köse’nin 2015 Genel Seçimlerinde Milletvekili adayı olacağı için il başkanlığına aday olmadığı kongrede Mevcut İl Yönetiminde Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Av. Rıza Sümer başkanlığında tek liste ile seçimlere gidilecek.

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, büyük bir coşku içerisinde AK Partiye yakışır bir kongre geçireceklerini belirterek “İl Kongremize gitmek isteyen partililerimiz ve vatandaşlarımız için sabah saat 08.30’da İmam Hatip Lisesi karşısından ücretsiz otobüs kaldırılacaktır” dedi.

Başbakan Davutoğlu'nun, Karabük, Bursa ve Yalova programları iptal edildi.


Başbakan Ahmet Davutoğlu 'nun, bugün ve yarınki Karabük, Bursa ve Yalova programları iptal edildi. İptallerin nedeniyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Davutoğlu'nun şiddetli öksürük nedeniyle rahatsız olduğu ve doktorların kesin istirahat etmesi gerektiğini söylediği belirtiliyor.


Kaynak: Banu Barlas