Milletvekilleri Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Samut Comfort City projesinin inşaat alanını ziyaret etti. Projenin sahibi Hüseyin Samut ve tüm şantiye çalışanları gerçekleşen ziyarette hazır bulundu.

Kepez Belediyesi tarafından Menderes Türel'in babası anısına 'Suphi Türel' ismi verilen caddenin açılış töreninde, Suphi Türel Caddesi üzerinde bulunan Samut Confort City ilgileri üzerine topladı.

resim706524


KÖSE: “SAMUT YAPARSA EN İYİSİNİ YAPAR”

İşadamı Hüseyin Samut, caddeye verilen ismin çok anlamlı olduğunu ve açılış töreni ile gerçekleşen sürpriz ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Başkan Menderes Türel, projenin caddeye ve bölgeye büyük değer kattığını belirtirken, Milletvekili Mustafa Köse Hüseyin Samut’a övgüde bulunarak; “ Samut yaparsa en iyisini yapar.” Diyerek Samut Yatırımın projelerinin kalitesine övgüde bulundu.

SAMUT: “UNCALIDAN DAHA ÖNEMLİ HALE GETİRECEĞİM”

Hüseyin Samut, caddeye verilen ismin son derece anlamlı olduğunu belirterek; “ Bu cadde benim için çok önemli. Suphi Türel Caddesini ve çevresini Uncalı’dan daha önemli bir merkez haline getireceğim. Bölgede 4 büyük arazi aldık. Buralara lüks konutlar yapıp cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyorum.” Sözlerini kaydetti.

Banu Barlas


Kaynak: Banu Barlas