KOÇ: Bu hafta yine hareket alanımızın kısıtlı olmasına karşın aile, evle ilgili konularda yeni kararlar alacağınız, bunları planlayarak başlayacağınız özellikle sağlık konusunun hafta başında gündeminizde fazla yer tutacaktır. Hafta ortasına doğru gelirlerle ilgili yeni kararlar alabilir. Yeni projeler ortaya koyabilirsiniz. Hafta sonunda biraz daha rahatlayacağınız iletişimsel etkinliklerinizin yoğun olacağı kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir süreç yaşayacaksınız.

BOĞA: Boğa burçları haftaya iş,kariyer konuları ön planda olarak başlayacak. Önemli bir değişim süreci yaşayan boğa burçları için hafta ortası ikili ilişkiler daha önemli hale gelecek. İletişimde daha aktif olmanız söz konusu. Hafta sonu ise gelir kaynaklarıyla ilgili önemli fırsatlar yakalayacaklar.

İKİZLER: Haftaya ev ve aile konuları hakkında önemli kararlar alarak başlıyorsunuz. Hafta ortası daha eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak yada sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru günlük işlerinizin getireceği önemli iletişim trafiğiniz olabilir.

YENGEÇ: Bu hafta ev, aile, ilişkiler ve iş hayatı gündeminizde olan yoğun bir hafta olacak. Ev ve aile güvenliği ön plana çıkarken hafta sonuna doğru aynı zamanda ikili ilişkiler ve var olan ilişkilerde önemli kararlar alacağınız sizler için önemli bir hafta. İş hayatıyla ilgili iletişimsel yoğunluk yaşayacağınız, herşeye yetişmeye çalışacağınız ve zamanın yetişmeyeceği bir hafta sizleri bekliyor.

ASLAN: Bu hafta iletişim sizler için çok önemli bir hale gelecek. Özellikle iş hayatınızla ilgili aldığınız kararları yavaş yavaş harekete geçirmeye çalışacağınız bu nedenle veya var olan işinizle ilgili hafta boyunca çok yoğun bir iletişim yaşayacaksınız. Bu hafta bir gün içinde yaşadığımız 24 saat sizin için yetersiz kalacak.

BAŞAK: Hafta boyunca maddi konular, gelirler, giderler sizlerin hayatında önemli bir yer tutacak. Size kazanç sağlayacak önemli fırsatları bu hafta değerlendirebilirsiniz. Kazançlarınızla ilgili önemli fırsatlar yaratabilirsiniz. İkili ilişkiler bu hafta sizler için çok önemli yer tutacak. Keyif alacağınız arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle iletişimde olabilirsiniz.

TERAZİ: Bu hafta işiniz ve ilişkileriniz hakkında önemli kararlar alacaksınız. Sizler için üstünü örtmüş olduğunuz sandığınızın açılma vakti. Biriktirdiğiniz ve uyumlanmak adına sesinizi çıkartmadığınız olayları sandıktan çıkarma vakti bu hafta. Hem işiniz hemde ilişkilerinizle ilgili ya sev, ya terk et anlayışı hakim olacak. İletişim konusunda çok yoğun bir hafta yaşayacaksınız.

AKREP: Akrep burçları için bu hafta ev ve aile güvenliği, maddi konularda bir takım sorumluluklar üstlenmek gibi durumlar söz konusu olacak. Bu hafta içinde kapalı ortamlarda yoğun bir şekilde çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz. Bu hafta ufak tefek rahatsızlanmalar yaşamamak adına kendinizle de ilgilenmenizi tavsiye ederim. Sizden gizlenen veya saklanan durumlar varsa bu hafta bu tarz şeyleri öğrenebilirisiniz.

YAY: Bir süredir maddi olarak sorun yaşayan yaylar içinde bulunduğu durumu fırsata çevirebilecek yeni fırsatlar ve projelerle karşılaşacak. Umutların biraz daha yeşereceği, niyetlerinizi ve isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşacakınız. İletişim konusunda biraz sakin bir hafta sizleri bekliyor. Bu hafta projelerinize daha fazla yoğunlaşacağınızı söyleyebilirim. İkili ilişkiler konusunda sakin fakat şanslı bir hafta yaşayacaksınız.

OĞLAK: Oğlak burçları bu hafta iş konuları gündeminizde olacak. İşle ilgili değişiklikler, projelerinizde gelişecek değişikliklerle yoğun iletişim trafiği yaşayacaksınız. İçinde bulunduğumuz süreçte evinden çalışma süreci yaşayan oğlak burçları zamanla, zamanın yetmeyişi ile ilgili sıkıntılar yaşayabilir. Genel anlamda stresli bir hafta olmasına karşın bu süreçte iş arayan oğlak burçları yeni iş bulabilirler.

KOVA: Bu hafta kendinizi hareket ve özgürlüğünüz kısatlanmış olarak hissedebilirsiniz. Bu anlamda iletişim kurmak size eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayabilir. El becerilerinizi geliştirmek, yeni bir eğitime başlamak, yaratıcılığınızı arttıracak girişimlerde bulunmak için çok uygun bir hafta.

BALIK: Bu hafta maddi konular ön planda olacak. Giderlerinizde bu hafta artış yaşanabilir. Fakat bu durumu telafi edebileceğiniz önemli fırsatlar hafta ortasından sonra gelecektir. Bunun dışında yorgunluk, mutsuzluk gibi duygusal süreçler içine girebilirsiniz. Kendinize katkı sağlayabilecek ve kendinizi geliştirebileceğiniz eğitim, kitap vs gibi konulara yönelmenizi tavsiye ederim. Hem duygusal anlamda hemde kişisel gelişim anlamında kendinizi geliştirmeniz size iyi gelecektir. İlişkiler konusunda kafanız karışık olabilir. Kırılgan bir süreçten geçtiğiniz için ikili ilişkiler konusunda da daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Sevgilerimle,
ASTROLOG ASLI UZUN

İLETİŞİM:
Instagram: asliuzun_asl
Facebook: Astrolog Aslı Uzun

resim371249



Kaynak: Banu Barlas