İçinde bulunduğumuz global sürecin yansımalarını bu dolunay ile birlikte daha çok göreceğiz. 8 Nisan dolunayı işin ciddiyet boyutunu bize daha fazla gösterecek. Salgının yayılma süreci global olarak bu dolunayda artabilir.

12 Nisan sonrası keşifedilecek bir tedavi yöntemi ülkemizde uygulanmaya başlayabilir. Gökyüzünün eskiyi hatırlattığı şu günlerde eski tedavi yöntemlerinden yararlanarak yapılacak çalışmalar başarı gösterecektir. 20 Nisan sonrasında ülkemiz yavaş yavaş eski günlerimize dönüş yapmaya başlayacaktır. Fakat global tehlike devam edecektir. Bu anlamda yurt dışı temasıyla gelir elde eden sektörler biraz daha bekleyeceklerdir.

12 Nisan haftası para piyasaları global anlamda kriz göstergelerini veriyor. İçimizde bulunduğumuz süreç bu durumun gelişinin de en iyi göstergesi aslında. Bu sürecin geçici olduğunu bilerek, bu dönemde kurallara uymak hem bizi hemde sevdiklerimizi koruyabilmemizi sağlayacaktır.

Dolunay etkilerini daha kişisel anlamda yorumlayacak olursak, ilişkiler, umutlar ve korkular, önemli değişim, dönüşüm süreçleri hayatımızın her köşesinde gözüküyor. Bir yandan korkarak izlediğimiz veya yaşadığımız konular, bizi önemli değişim ve dönüşüm süreçlerine itiyor. Yeni ilişkiler kurmamızı sağlıyor. Yeni ilişkiler, yeni umutları hayatımıza dahil ediyor ve yeni kararlar almamızı sağlıyor. Kişisel olarak kendimizi gördüğümüz konum, bu süreçte bizlerin hayatını çok etkileyecek.

Bu tarz döngülerin getirdiği karmaşadan ancak psikolojik anlamda umutla çıkış sağlayabiliriz. Kendimizi bu döngülerde çaresiz hissedersek, gideceğimiz nokta çaresizlik olacaktır. Bu duruma kapılmamak için, umudumuzu ve yeteneklerimizi ön plana çıkartmalıyız. Herhangi bir konuda yeteneklerimizi ön plana çıkartmak bizlere her anlamda iyi gelecektir.

İçinde bulunduğumuz şu durumda bile aslında ne kadar şanslı olduğumuzu bilelim. Dışarı çıkamıyor olabiliriz, kısıtlanmalar hayatımızda olabilir fakat sevdiklerimizle her an iletişim içindeyiz, halen kararlar alabiliyor, sınırlı da olsa bir şeyler üretebiliyor ve yönetebiliyoruz. Tarihte yaşanmış bu tarz vakalarda bu durumların hiç birisi o dönem insanlarının hayatında yoktu. Çünkü biz teknoloji çağındayız. Elimizdeki teknolojiyi en verimli şekilde kullanabilme fırsatlarımız bulunuyor. Kendimizi herşeye rağmen şanslı hissedebilmek için, bugün çok fazla kaynağa sahibiz.

Bu süreçte bizlere hizmet eden sağlık çalışanları, market çalışanları, güvenlik kurumları çalışanları ve diğer kurum çalışanları gökyüzü göstergelerine göre 8 Nisan dolunay haftasında daha da zorlanacaklardır. Biz onlara kolaylık sağlamak adına elimizden gelen yardımı yapalım. Ülkemizin geleceği ve bizlerin geleceği için onlara sahip çıkarak, gerekmedikçe dışarı çıkmayalım ve kurallara uyalım.

Bu sürecin bir an önce sona ermesi dileklerimle...

Saygı ve Sevgilerimle...
ASTROLOG ASLI UZUN

İLETİŞİM:
Instagram: asliuzun_asl
Facebook: Astrolog Aslı Uzun

resim126281


Kaynak: AA