KOÇ: Haftaya iş veya kariyer konularıyla ilgili yoğunlukla başlayacağınız gözüküyor. Yeni fikirler, projeler geliştirebileceğiniz önemli bir hafta olacak. Hafta ortası alacağınız haberler yeni fikir ve girişimleriniz için engel gibi gözüksede zaman içinde yavaş yavaş harekete geçirebileceğiniz projeler üretebilirsiniz. Bu anlamda biraz sabırlı olmakta fayda olacaktır. Bu hafta ikili ilişkiler konusuna çok dikkat etmelisiniz. Çok ani kararlar vermemek daha yapıcı olacaktır. Yapamayacağınız işlerin sözlerini vermemeye dikkat etmekte fayda olacaktır. Hafta sonuna doğru, size verilen bir söz yada maddi konularla ilgili bir beklenti içindeyseniz ertelenme yaşayabilirsiniz.

BOĞA: Eğitim ve iş konularıyla haftaya başlayacaksınız. İşinizi geliştirmek için alınması gereken bir eğitimi belirlemek adına olumlu bir hafta. Hafta ortasına doğru iş yoğunluğunuz olabilir. Zamanı kullanmak açısından daralmalar yaşayabilirsiniz. Yorucu bir hafta olsada kararlarınızı, planlarınızı gelecek adına harekete geçirebileceğiniz, uygulayabileceğiniz yada başlangıcını yapabildiğiniz önemli bir hafta olacak.

İKİZLER: Haftaya biraz yoğunluk içinde ve yorucu olarak başlasınızda hafta içi alacağınız çok güzel haberler var. Fırsatları değerlendirebileceğiniz, güzel iletişim kurabileceğiniz keyifli bir hafta olacak. Hayallerinizi gerçeğe çevirme fırsatları yakalayabilirsiniz.

YENGEÇ: İş ve ev konularında önemli kararlar aracağınız yorucu bir hafta olacak. Umutlarınızı gerçekleştirmek adına bu hafta yapacağınız girişimler ve kuracağınız kontaklar daimi ve sorunsuz olacaktır. İkili ilişkilerde, haftanın başında ufak tefek sorunlar yaşasanızda hafta sonuna doğru bu sorunlar bitecek ve daha güvenilir, daha samimi duygular yaşamanıza sebebiyet verecektir.

ASLAN: Haftabaşında İş ve kariyer konularında keyifli durumlar yaşamanız söz konusu. Zorunda olarak yapacağınız bazı girişimler size kazanç getirebilir veya beklenmedik kazançlar sağlayabileceğiniz önemli bir haftadasınız. İkili ilişkilerinizde de keyifli diyaloglar içinde olacağınız güzel bir hafta. Hafta sonu dinlenmek için fırsat bulabileceğiniz yoğun bir hafta olacak.

BAŞAK: Bu hafta iletişim açısından yoğun bir hafta olacak. İşle ilgili yeni kararlar alabilir yeni projeler uygulayabilirsiniz. Herşeyi enine boyuna ve en ince detayına kadar düşünen yapınız sebebiyle doğru kararlar vereceğinize güvenmelisiniz. Bu hafta maddi konularda fırsatlar yakalayabilir, farklı olanakları değerlendirerek gelir sağlayabilirsiniz. İş arayışında olan başak burçları içinde bu hafta olumlu bir hafta. Hafta sonu kendinizle ilgilenmek size iyi gelecektir.

TERAZİ: İkili ilişkiler bu hafta çok ön planda olacak.Aile,iş ve ilişkinizde haftabaşı ufak tefek sorunlar yaşasınızda bu durum hafta ortasına doğru düzelecektir. Bu anlamda biraz sabırlı olmak size fayda sağlayacaktır.Hafta sonu merhamet duygunuz çok yoğun olacağı için size sonradan zararı dokunabilecek özellikle ikili ilişkileriniz açısından önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim.

AKREP: Haftaya maddi kaynaklarınızı yapılandırarak ve bu konuda önemli kararlar alarak başlayacaksınız. Gelir ve gider dengenizi daha verimli kullanabileceğiniz bir pozisyonda kullanabileceğiniz bir hale getireceksiniz. Haftanın ortasına doğru önemli görüşmeler veya anlaşmalar yapabilirisiniz. Anlaşmalar açısından uygun bir hafta. Hafta sonu kendinizle ilgilenmeniz veya yeni projeler geliştirmeniz için uygun gözüküyor.

YAY: Bu hafta maddi harcamalarınızı yöneterek başlamanızda fayda olacaktır. Hafta başı ani gelişen, harcama yapmanızı gerektirecek durumlar söz konusu olabilir. Hafta ortası iletişiminiz artacak. Yeni anlaşma ve sözleşmeler yapmak adına çok uygun bir hafta. Hafta sonu evde vakit geçirmek iyi gelecektir. Yine hafta sonu evinizde suyla ilgili problemler görülebilir bu konuda dikkatli olmakta fayda var.

OĞLAK: Haftaya kendinizle ilgilenerek, yeni projeler üreterek veya var olan işinizle ilgili geliştirebileceğiniz durumları değerlendirerek başlamanız sizin için faydalı olacaktır. Hafta ortasına doğru fazladan kazanç sağlayabileceğiniz önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hafta sonu size verilen sözler veya sizin verdiğiniz sözlerle ilgili aksaklıklar olabilir. Bu durum biraz canınızı sıksada sabırlı olmakta fayda var.

KOVA: Haftaya eskiden beklettiğiniz konular veya durumlar varsa bunları hallederek başlamanız çok olumlu olacaktır. Hafta ortasında ikili ilişkilerde yaşanabilecek ufak tefek durumlarda sabırlı olmakta fayda var. Hafta sonuna doğru sizden maddi destek bekleyen kişiler varsa etrafınızda, karşılıksız destek vereceğinizi bilerek destek olmanızda fayda olacaktır.

BALIK: Haftaya iş ve ikili ilişkilerde yoğun bir iletişim içinde başlayacaksınız. Hafta ortası bu durum daha da yoğunlaşabilir. Zamanı yönetmekle ilgili bu anlamda sorun veya sıkıntı yaşayabilirsiniz. Hafta sonu kendinizle ilgilenmeniz kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

Sevgilerimle,
ASTROLOG ASLI UZUN

İLETİŞİM:
Instagram: asliuzun_asl
Facebook: Astrolog Aslı Uzun

resim834061



Kaynak: Banu Barlas