İsrail'in Gazze'ye saldırısından sonra internette tıklama rekorları kıran 'Cesur Filistinli Kızlar' yeniden gündeme geldi. İsrail'li askerlere kafa tutan kızlardan biri henüz 10 yaşında. Geçtiğimiz Aralık ayında Başbakan Erdoğan küçük kızı annesiyle birlikte  Türkiye'ye davet ederek "Cesaret Ödülü" verdi.

Gazzeli küçük kız, İsrail askerlerinin tutuklayıp hapsettiği babasından sonra, abisinin de İsrail askerleri tarafından alınmasının hesabını soruyordu. Küçük kızı yalnız bırakmayan arkadaşlarını ciddiye almayıp gülen İsrail askerlerine tepki gösteren bir gazeteci de  o an göz altına alınmıştı.

Bir diğer cesur kız ise, İsrail askerlerini protesto eden arkadaşlarına canlı siper olmuştu. İsrail askerinin tüfeği ile arkadaşlarının arasına girerek kendini siper eden genç kız da dünyada izlenme rekorları kırdı.

Son iki gündür İsrail'in Gazze'yi bombalamasıyla birlikte tepkiler yine boy gösterdi. Küçük bir çocuğun şehit olmasıyla birlikte Filistin gençleri sokaklara döküldü.

"Onlar bu kadar cesurken katledilişlerini seyretmek, hiç bir şey yapamamak çok kötü." Türk halkı sosyal medyada bu ve buna benzer cümlelerle tepkisini dile getiriyor ve bu katliama dur denilmesini istiyor.

Müslümanların ve insanlığın içi kan ağlarken içimizdeki insanlık dışı ve din simsarı STV bakın Gazze'nin bombalanmasını  bakın nasıl bir başlıkla duyurdu: "  İsrail uçakları Gazze'de terör yuvalarını vurdu!" ... İçimizde bile böylesine katliamcı, darbeci vatan haini din simsarları varken, başka düşmana ihtiyaç yok zaten!

Banu Barlas Okumuş

İşte İsrail Askerlerine Meydan Okuyan Kızların Görüntüleri:








Kaynak: Banu Barlas