Kepez Belediyesi, Türk Hava Kurumu ve Elba Havacılık Enstitüsü iş birliğinde düzenlenen Kara-In Flyın Etkinliği korteji haftasonu Antalya Caddelerinde süpriz yaşattı. Etkinlik korteji Antalya sokaklarında dolaşarak vatandaşlara kağıt uçaklar ve hediyeler dağıttı. 23-24 Eylül tarihleri arasında Döşemealtı Karain Hava Meydanı’nda başlayacak.

‘Uçamaya Hazır Olun’ sloganıyla yola çıkılan etkinlikte Antalyalıları havacılık alanında büyük heyecan ve farklı deneyimler bekliyor. Kara-in FlyIn etkinlik haftasonu Antalya caddelerinde vatandaşlarla buluştu. Büyük ilgi gören etkinlik tırı üzerinde bulunan Gyrocopter ile dikkat çekerken pilot ve maskotlar halkı selamladı. Etkinliğin düzenleneceği 23-24 Eylül'e kadar , Antalya caddelerinde boy gösterecek.

5 farklı AVM de kurulan Kara-in Flyin stantlarında kayıt formunu doldurarak ve ayrıca selfie çekilip sosyal medya hesaplarında paylaşan kişiler etkinlikte uçma fırsatı yakalayacak. 23-24 Eylül'de gerçekleşen çekilişle seçilecek kişiler Kara-in Flyin etkinliğinde gösteri uçakları ile uçama fırsatı yakalayacak.

resim148240

Antalya Vosvos Sevenler Klubü (AVSK) konuya dair açıklamada bulunarak;  bu alanda 30 araçlık bir yere sahip olduklarını belirtti. Birbirinden farklı ve renkli vosvoslarıyla 24 eylül pazar günü Etkinlik alanına konvoy halinde girişlerini yapacak ve araçlarını kendilerine ayrılan yerlerine parkedip halkın ve çocukların yüzünü güldürmeye devam edecekler.



Kaynak: Banu Barlas