Antalya’da ilk kez görücüye çıkan Yerli İş Makineleri Fuarına 204 üretici firma katıldı. Boğaziçi İhtisas Fuarcılık Yönetim Kururu Başkanı Anıl Utku Bengisu’nun Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile birlikte organize ettiği fuara çok sayıda yabancı ülke de iştirak etti.

CM Expo İş, İnşaat Makineleri ve Ekipmanları Fuarı’na Suudi Arabistan, Kazakistan, İran, Irak, Afganistan, Umman ve Gürcistan’dan yüzlerce ziyaretçi katıldı.

ANFAŞ'ta gerçekleştirilen fuar kapsamında 8 yıldan bu yana operatörlük yapan 27 yaşındaki Ayşe Çaylı, kepçesiyle gösteri sürüşü yaparak damgasını vurdu. Türkiye’nin ilk kadın iş makinesi operatörlerinden Ayşe Çaylı’yı görmek ve tebrik etmek için çok sayıda kadın derneği başkanları, iş kadınları ve kadın siyasiler fuara akın etti.

resim428158

Antalyalı İşkadını Serpil Çamlı Expo'yu Ziyaret Etti

Antalyalı İşkadını Serpil Çamlı'da Türkiye'nin ilk kadın kepçe operatörünü fuar alanında ziyaret ederek, Ayşe Çaylı'yı tebrik etti. Organizasyonun sahibi Anıl Utku Bengisu ile de Türk Malı İş Makinelerine dair sohbette bulunan Serpil Çamlı; Türk Malının milli atağından duyduğu gururu ifade ederek başarı temennisinde bulundu.


Kaynak: Banu Barlas