6 bin kursiyerin katıldığı sergide 10 bin el emeği göz nuru ürün sergilendi. 300 kurs merkezi ve atölyelerin katkısı ile düzenlenen serginin açılışını Muratpaşa İlçe Kaymakamı Dr. Orhan Burhan, eşi Seda Burhan, Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'in eşi Ümran Uysal, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Dr. Ahmet Vefa Güler, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yavuz Kal, Azize Kahraman Halk Eğitim Müdürü Fedai Yaman, müdür yardımcıları, kurs öğretmenleri birlikte kesti.
 
Sergiye katılanlardan Ak Parti kurucusu ve ilk dönem milletvekili Burhan Kılıç stantları tek tek gezerek ürünler hakkında bilgi aldı. Ürünleri de ortaya koyulan emeği de son derece taktir eden Kılıç, sergi alanında  Muratpaşa Belediyesi çalışanları ve Azize Kahraman Halk Eğitim Müdürü Fedai Yaman  ile sohbet etti. Kılıç Muratpaşa Belediyesini ve Azize Kahraman Halk Eğitim Müdürü Fedai Yaman’ı bu başarılı organizasyondan dolayı tebrik etti.
 
75 öğretmenin kurs verdiği 6 bin öğrencinin ürettiği eserleri göz kamaştırdı. Son derece profesyonel ve adeta ünlü markaların mağazalarda satılanlardan farkı olmayan ürünlere ilgi de oldukça yoğundu.
 
Deri, ahşap boyama, çini, keçe, takı tasarımı, güzellik ve bakım, heykel, seramik gibi stantların yanı sıra çöpten ve sokaktan toplanmış ürünlerden yapılan bisiklet ve mobilyalar son derece dikkat çekti. Pek çok talibi olan çöpten toplananlarla yapılan mobilyalar ve özellikle şömine görünümünde tv ünitesinin satılık olmaması taliplerini üzdü.


 
Üstta yer alan  epoksi tablo 12 bin liradan alıcı bularak serginin en yüksek fiyatla satılan ürün oldu. Yoğun ilgi gören sergi 15 Haziran Çarşamba akşamına kadar açık kalacak.








 
 
 

Foto Galeri
Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi’nden Muhteşem Sergi
Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi’nden Muhteşem Sergi


Kaynak: Banu Barlas