Belalı eski sevgilisinden kurtulmak için Elazığ'dan Antalya'ya kaçan genç kız kendisini bulan eski sevgiliyi öldürdü. 2 yıl önce yaşadığı gönül ilişkisi sonucu darp ve tecavüze mağruz kalan Selma Yıldız, bunlara sebep olan Semih Al'dan şikayetçi olarak hapse attırdılar.

Semih Al'a izlerini kaybettirmek için Antalya'ya taşınan anne Fatma Yıldız ile 23 yaşındaki Selma Yıldız, Kepez ilçesi, Duraliler Mahallesi'nde yaşamaya başladı. Önceki gece eve gelen Sema Yıldız, belalı eski sevgilisini evde görünce aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine mutfağa gidip bıçak alan genç kız, Al'ı kalbinden bıçakladı.

Çağırdıkları ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Semih Al, hastanede yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan Yıldız önce Al'ın intihar ettiğini söylese de, bıçakta parmak izine rastlanması sonucu olan biteni itiraf etti. Anne Fatma Yıldız; " Kızıma tecavüz edip darpta bulunan bu kişi, yeni bir hayata başlamamıza izin vermedi. İzimizi bulmuş ve evimize kadar geldi. Tehtitler savurmaya başladı ve hayatı yine bize zehir etti. Bu yaşadıklarımıza inanamıyorum." şeklinde veryansın da bulundu.

Semih Al'ın geçtiğimiz yıl 9 Mayısta profil resmi yaptığı alet olan bıçakla hayatının sonlanmış olması da, son derece ilginç bir durum...


Kaynak: Banu Barlas