Geçtiğimiz Çarşamba günü babasını kaybeden Nevin Tunçlu'nun evi taziye akınına uğradı. Çok sevdiği ve hastalığı boyunca yalnız bırakmadığı babasını kaybeden Nevin Tunçlu'nun baba evi, aradan geçen günlere rağmen taziye için gelenlerle dolup taşıyor.

Cenazenin ardından baba evine gelen Tunçlu 300 den fazla insanın akınına uğradı. Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı ve Ak Parti Kadın kolları İl Yönetimi Üyeliği yapmış olan Tunçlu, aynı zamanda 9 derneğin de yönetiminde. Bu görevleri sırasında halka yakınlığı ve yardımseverliği ile tanınan Tunçlu'ya halk, büyük bir vefa örneği gösterdi.

resim402889

Tunçlu'ya taziyeye gelenler arasında bedensel engelliler, Bedensel ve zhinsel engelli sporcular da vardı. Nevin Tunçlu'yu bu acı gününde yalnız bırakmayanlardan; Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerife Demiralay Sarı, Başkan Yardımcısı Hilmi Dönük ve yönetim kurulu üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ak Pati Antalya İl Kurucu Başkanı Av. Habip Akhan, Ak Parti 22. Dönem MV. Burhan Kılınç, Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Dr. Alparslan Belin ve yönetim kurulu üyeleri, Zabıta Daire Başkanı Muharrem Kavurgacı, Meclis Üyesi Cemal Öner, İyi Parti Konyaaltı İlçe Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri, ATÜMDER Başkanı Yaşar Tabur, Dünya Yörük Türkmen Federasyonu Başkanı Mustafa Kuş, Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Bedri Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Urfalılar Dernek Başkanı Hıdır Uyurdu ve yönetim kurulu üyeleri, Özel Sporcular Gençlik ve Spor Derneği, Korkuteli Belediye Başkanlığından istifa ederek İyi Parti MV Aday Adayı olan Hasan Gökçe, İl Genel Meclis üyeleri, Ak Parti Kepez İlçe eski başkanı, AÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Müdürü Ethem Alev, Hayta Yörükler Derneği Başkanı İbrahim Bodur ve yönetim kurulu üyeleri, Korkuteli Orman İşletme Müdürü Hülya Güney, Antalya Belediyesi Büyükşehir Mezarlıklar Müdürü Erkan Sel, Malatyalılar Dernek Başkanı Garip Doğan, Birlik Vakfı Başkanı Bekir Asri. Türk Kadın Konseyi Antalya Şube Başkanı Tülay Ersoy, Anadolu Kadınları Derneği Başkanı Havva Gencer, Engelsiz Yaşam ve Gençlik ve Spor Yönetim Kurulu Başkanı Tutku Yıldız, Tüm Hataydılar ve Hatay dostları derneği Başkanı Hikmet Kenan Yozgatlı, İl Genel Meclis Üyesi Bahattin Bayraktar, Adıyamamalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nihat Turkeri, Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Koordinatörü Gökhan Ak,  Anadolu Ekonomik Sosyal Siyasal Stratejik Araştırmalar Merkezi Genel Başkanı Ahmet Çiçek  ve pek çok dernek başkanı ile kurum müdürleri dikkati çekti.

Cenaze kalktıktan sonra baba evinde kesintisiz Kur’an-ı Kerim okundu ve her gelene yemek ikramında bulunuldu. Oğulları Mustafa Mert Erkal ve İsa Berk Erkal’ın bir an için anneleri Nevin Tunçlu’yu yalnız bırakmadığı da gözlerden kaçmadı. Nevin Tunçlu’nun babaevine taziye akını sürerken, sevenleri de onu yalnız bırakmadı.





Kaynak: Banu Barlas