Geçtiğimiz ay babası vefat eden Nevin Tunçlu'nun babası için düzenlediği Mevlut ve iftar akına uğradı. Antalya'nın sevilen yüzü ve sevilen isimlerinden Nevin Tunçlu'nun düzenlediği Mevlut ve iftar yemeği Antalya'nın farklı kesimlerini bir araya getirdi.

Babasına olan düşkünlüğü bilinen ve hastalığının tüm evrelerinde onu bir an olsun yalnız bırakmayan Tunçlu'nun babası için dağıttığı Yasin-i Şerif kitabının üzerinde yazan: " Dünyaya yeniden gelsem, yine senin evladın olmak isterdim BABAM" yazısı herkesi duygulandırdı.

resim204202

Tunçlu’nun baba evinde düzenlenen iftara 300 kişi davetli olmakla birlikte, 750 kişi iştirak etti. Başta Engelliler Derneği olmak üzere, pek çok derneğin de yönetiminde olmasından kaynaklı pek çok dernek üyesi de iftara katıldı. Düzenlenen iftarın hedef kitlesi garip gureba idi ancak, babası için düzenlediği mevlitte Tunçlu’yu sevenleri de yalnız bırakmadı.

resim995519

Mevlut öncesi kapı girişinde herkese Yasin-i Şerif dağıtıldı. Okunan mevlidin arkasından iftara geçildi.



resim609858

resim640180

Kadir gecesine bağlanan mübarek Ramazan gününde jet sosyeteye değil de halka iftar verilmesi taktirle karşılanan Nevin Tunçlu’nun hayrını Allah kabul etsin der, babasına da Allah’dan rahmet dileriz.


Kaynak: Banu Barlas