Antalya Konyaaltı bu yaza alışılagelmişin dışında işletilen bir Öğretmenevi ile girdi. Kurum Müdürü Mehmet Kosat’ın üstün gayreti ve işletmeciliğe yatkın becerisiyle, profesyonel otel işletmelerini aratmayacak Konyaaltı Öğretmenevi, bu yazın ‘EN’ gözde mekanlarından oldu.

Kurum Müdürü Mehmet KOSAT: "Kurumumuzun tüm kamuya açık olup misafirlerinizle nezih bir ortamda, Öğle ve Akşam tabldot, saat 12:00 ile 21:00 arasında alakart menü ve sabah 07:30 ile 10:00 arasında zengin açık büfe kahvaltı yapabileceğiniz düğün, nişan, kına, sünnet, kokteyl, tanıtım, toplantı vb. etkinlerinize alanında uzman personelimizin sunumuyla, kendi mutfağımızda üretebileceğimiz yemekli ve yemeksiz seçeneklerle ev sahipliğine talibiz."

KURUMUN TARİHÇESİ

Konyaaltı Mehmet Zeki Balcı Öğretmenevi 01/07/2017 tarihinde Antalya İlimizin Konyaaltı İlçesinde faaliyet vermeye başlamıştır. Binamız daha önce Konyaaltı Arapsuyu Mehmet Zeki Balcı Turizm Eğitim Merkezi olarak hizmet vermekteydi.
Konyaaltı sahiline 150 metre uzaklıkta olan kurumumuz tüm halkımıza hizmet vermektedir.

resim774928

OTELİMİZ

Otel bölümümüz 53 oda ve 116 yatak kapasiteli olup, bir süit odamız mevcuttur. Misafirlerimiz odalarımızda tek kişi, iki veya üç kişilik olarak konaklayabilmektedir. Odalarımızda klima, sıcak su, televizyon, dijital yayınlara, wi-fi, mini buzdolabı, duşa kabinler ve yenilenmiş bazalarımız ile rahat edebileceğiniz bir ortam ile hizmet vermektedir.
Odalarımızdan muhteşem havuz manzaramız eşliğinde Konyaaltı caddesini ve sahilini görebilme şansınız vardır.

resim980907


RESTORANIMIZ

Konyaaltı Mehmet Zeki Balcı Öğretmenevi restoran bölümümüzde 07:30-10:00 arası açık büfe kahvaltımız, 12:00-14:00 arası öğlen yemeği ile 19:00-21:00 arası akşam yemeklerimizde dört çeşit tabldot şeklinde verilmektedir.
İsteyen misafirlerimiz balık, kırmız et, tavuk veya fast food çeşitlerimiz ile birlikte gün içinde istedikleri zaman restoranımızda veya havuz başında yemeklerini yiyebilmektedir.

Kurum içindeki restoran kısmı aynı anda 150 kişiye yemek hizmeti vermekteyiz. Ayrıca kapalı alanımızda 120 kişi, arka bahçemizde 300 kişi ve havuz başında yeni yaptığımız bahçe düzenlemesi ile birlikte 900 kişiye kadar düğün, nişan, sünnet, kutlama, toplantı ve her türlü toplu yemek vermeye uygun hizmetlerimiz mevcuttur.

resim591785


MİSAFİRLERİMİZ
Antalya’mıza tatil, Sosyal Ve Kültürel Etkinlikler kapsamında gelen ve Antalya’mızda evi olmasına rağmen huzur içinde rahat bir tatil yapmak isteyen tüm misafirlerimiz, denize 150 metre uzaklıkta olan Konyaaltı Mehmet Zeki Balcı Öğretmenevini tercih etmektedir.
Havuz başında, arka bahçemizde, kapalı alanımızda veya restoranımızda önemli günlerini anlamlı kılmak isteyen misafirlerimizin vazgeçilmezi olmanın gururunu sizlerle de yaşamak isteriz.

resim796996

HAVUZUMUZ
Büyük havuzumuz 19X13 metre uzunluğunda olup 140 cm derinliğinde, çocuk havuzumuz ise 4X4 metre uzunluğunda olup 50 cm derinliğindedir. İki havuzumuzda konaklayan tüm misafirlerimize ücretsiz olup, günü birlik tüm halkımıza hizmet verebilmektedir.
Havuz çevresi 900 kişiye kadar düğün, nişan, sünnet, kutlama, toplantı ve her türlü toplu yemek vermeye uygundur.
Havuzumuz gün içinde şemsiye, şezlongları ile birlikte gelen misafirlerimizin rahatça yüzebileceği, güneşlenebileceği, fast food siparişi verip havuz başında yiyebileceği şekildedir.

Havuzumuzun yanında bulunan çay bahçemizde misafirlerimiz çam ağaçları altında huzurlu bir şekilde çayını, kahvesini içerken isteyen misafirlerimizde fast food veya alakart seçeneklerimiz ile yemeklerini doğa ile başbaşa olan bahçemizde yiyebilirler. Tum halkımız havuzumuzdan faydalanmaktadır.

resim222425

ETKİNLİKLERİMİZ

Konyaaltı Mehmet Zeki Balcı Öğretmenevimizde düğün, nişan, sünnet, doğum günü, yıl dönümleri, her türlü kutlama, konferans, yemekli veya yemeksiz toplantı ve sohbetleriniz ile diğer tüm önemli günlerinizi “Havuz Başında, Arka Bahçemizde, Kapalı Alanımızda, Restoranımızda” olmak üzere lezzetli yemeklerini ve klimalı salonumuzu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız


Kaynak: Banu Barlas