Isparta’nın gözde okullarından Özel Isparta Reşha Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yönetimi ve öğrencileri Isparta’ya farklı bir vizyon kazandıran SDÜ YBEM Müdürü Fatih CEBECİ’yi ziyaret ettiler.
Öğrencilerini bölgemizdeki BAKA (Batı Akdeniz Kalıkınma Ajansı) Sağlık Turizmi projelerine hazırlayan Özel Isparta Reşha Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yönetimi öğrencilerinin yabancı dil eğitimi için fikir alışverişinde bulundular.
Özel Isparta Reşha Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri SDÜ YBEM Müdürü Fatih Cebeci’nin ve yardımcılarının, idari personelin tansiyonlarını ölçerek kaydettiler. Özel Isparta Reşha Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri sonraki ziyaretlerinde açlık kan şekerlerini ölçeceklerini ve belirli zaman periyodunda SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezinin sağlık bilgilerini takip edeceklerini ifade ettiler.
SDÜ YBEM Müdürü Fatih Cebeci; Sağlıkla ilgili projelerde Özel Isparta Reşha Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile el ele çalışabileceklerini, Sağlık alanına yönelik İngilizce eğitimleri verilebileceklerini, Proje yazma eğitimi verilebileceklerini ifade etti.
SDÜ YBEM Müdürü Fatih CEBECİ’yi ziyaret eden Özel Isparta Reşha Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Hasan GEZER ve Meslek Dersi Öğretmeni Sevgi BOZKURT kendilerini samimiyetle karşıladığı için SDÜ YBEM Müdürü Fatih CEBECİ’ye içtenlikle teşekkür ettiler.
Özel Isparta Reşha Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Meslek Dersi Öğretmeni Sevgi BOZKURT; Öğrencilerimiz bu tür ziyaretlerle herkesin farklı değer yargıları olabileceğini , ‘güzel-çirkin’ ayrımı yaparken bile değer yargılarımıza göre sınıflandırdığımız kazanımını elde ettiler. Toplumsal değerlerimizi benimseyip sahip çıkarak daha mutlu insanlar ve huzurlu bir toplum olacağımız değerini kazandılar. Toplumumuzda başarılı ve devamlı proje üretebilen rol - model olabilme özelliğine sahip SDÜ YBEM Müdürü Fatih CEBECİ ile tanışarak bakış açılarındaki değişimi fark edebiliyoruz diyerek, yaptıkları ziyaretin önemine değindi.
SDÜ YBEM Müdürü Fatih CEBECİ yaptıkları çalışmalarından dolayı Özel Isparta Reşha Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yöneticilerine plaket verdi.
Ziyaret temennilerle sonlandırıldı.


Kaynak: Banu Barlas