İsrail Başbakanı Netanyahu Gazze'yi tehdit etti. Yüzlerce sivili ve masum bebeği katleden İsrail, Hamas'ın saldırısı sırasında ölen İsrailli bir çocuğun 'intikamını misliyle' alacağını söyledi. Dışişleri Bakanı Lieberman'a Hamas teslim olana kadar saldırıların daha da sertleşmesi ultimatomunu veren Netanyahu, Gazze teslim olana kadar saldırıların süreceğine dair meydan okudu.

İsrail ordu sözcüsü Avichay Adraee, Gazze Şeridi'nden saldırı düzenlenen tüm sivil ve askeri binaların hedef alınacağını söyledi. Adraee'nin Twitter hesabından paylaştığı bildiride şu ifadeler yer alıyor: 'Gazze sakinlerine askeri bildiri... Güvenliğiniz için çevresinde terörist saldırıların düzenlendiği her ev vurulacak. Terör elemanlarının mülkiyetiniz altındakileri kullanmasına izin vermeyin. Terörist faaliyetlerin gerçekleştirildiği yerlerden hemen uzaklaşın. Biz uyardık, sorumluluk kabul etmiyoruz.'

İsrail alenen sivil ve Askeri binaları hedef alacağını söyledi!

İsrail ordu sözcüsü Avichay Adraee, Gazze Şeridi'nden saldırı düzenlenen tüm sivil ve askeri binaların hedef alınacağını söyledi. Adraee'nin Twitter hesabından paylaştığı bildiride şu ifadeler yer alıyor: "Gazze sakinlerine askeri bildiri... Güvenliğiniz için çevresinde terörist saldırıların düzenlendiği her ev vurulacak. Terör elemanlarının mülkiyetiniz altındakileri kullanmasına izin vermeyin. Terörist faaliyetlerin gerçekleştirildiği yerlerden hemen uzaklaşın. Biz uyardık, sorumluluk kabul etmiyoruz."

İnsanlık ve İnsan Hakları Öldü mü?!

İsrail'in resmen soykırım yaptığı ve insan haklarını sonuna kadar ihlal ettiği bu noktada, dünyanın pek çok ülkesi sessiz, İslam ülkeleri vurdumduymaz, bazı ülkeler ise sadece sözlü protesto etmeyi tercih ediyor...

Görülen o ki, İsrail başta kendi medyasında alay konusu olmakla birlikte, dünya medyasında yer alan "İSRAİL REZİL OLDU" başlıklarını kendine yediremedi ve bu işte sonuna kadar gitmeye karar verdi.İsrail bir kez daha "Ne istersem onu yaparım. İstediğimi öldürürüm, istediğim yere de saldırırım" mesajını tüm dünyanın sessizliğine armağan etti...!

Banu Barlas Okumuş


Kaynak: Banu Barlas