İş adamı Hüseyin Samut, Cuma günü Fenerbahçe’yi Antalya’da ağırladı. Antalyalı iş adamı Hüseyin Samut sponsorluğunda buluşan Fenerbahçeliler Derneği; “1 Milyon Üye Projesi” ni kamuoyuna lanse etti.

Hüseyin Samut 2015 FB Şampiyonluğunu İlan Etti

Samut AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı ve Antalya Fenerbahçeliler Derneği Yöneticisi olan Hüseyin Samut, sponsor olduğu gecede Aziz Yıldırım’a ve Fenerbahçe kulübüne 4 Yıldızlı Fenerbahçe arması takdim etti. Fenerbahçe’nin 20’inci şampiyonluğunu şimdiden kutlayan Hüseyin Samut’un tasarlayıp takdim ettiği arma tüm yöneticilerden, futbolculardan ve özel davetlilerden büyük ilgi gördü.

Antalya’nın en lüks recidence’larını inşa eden Hüseyin Samut, son dönemlerde yaptığı otel, alışveriş merkezi gibi projelerle de oldukça ses getirdi. Antalya’daki pek çok projeye sponsor olan ve Antalya’nın yurt dışında da tanıtımına katkıda bulunan Samut, Türkiye’nin onur konuğu Cannes’daki MİPİM 2013 Emlak Fuarı’na Antalya’dan katılan tek yatırımcı idi.

Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Hüseyin Samut; “Fenerbahçe her zaman gönlümüzde… Bugün burada olmaktan dolayı gurur duyuyorum. İyi günde de kötü günde de her zaman takımımın yanındayım” diyerek “Bu sene Fenerbahçe Şampiyon” temennisinde bulundu.

Hüseyin Samut’u kutlayan ve organizasyondan son derece mutlu olan Aziz Yıldırım ise; “ Destek ve yardımlarınızdan dolayı sizi kutluyorum” diyerek minnettarlığını belirtti.

Samut’a gecenin sürprizini de Aziz Yıldırım yaptı. ’07 HÜSEYİN’ olarak İstanbul’da özel hazırlanıp hediye edilen forma Hüseyin Samut’u duygulandırdı. Aziz Yıldırım Antalya Fenerbahçeliler Derneği’ni en çalışkan derneklerden biri olarak gösterip takdir ve teşekkürlerini sundu.

Son olarak flash transfer Diego Ribas’a plaket sunan Samut, başarı temennisinde bulunarak; “ 4 yıldız hazır, mutlaka şampiyon olmamız lazım” dedi ve gördüğü ilgi ile aldığı plaketten son derece mutlu olan Ribas’tan başarı sözü aldı.

Banu Barlas Okumuş

resim915553

resim146578


Kaynak: Banu Barlas