Nira Güzellik Salonu sahibi ve güzellik uzmanı Serpil Çamlı’dan gençleşmeye dair ezberleri bozacak yeni bir yöntem ‘OSTEOPATIC MANUEL BUCCAL’ Yüz modelleme masajı…

Yüzün MANUEL-BUCKAL MASAJI yardımıyla kasların gerginliğini ve hipertonusunu ortadan kaldırtın. Bu sadece bir kas masajı değil, kasların kemik yapılarına bağlanması, blokların ve sıkışıkları serbest bırakılması üzerine derin bir çalışmadır.


resim938445  


Yüz ve boyun bölgesinde oluşan yaşlanma belirtileri, yalnızca buz dağının görünen tarafıdır. Aslında görülen kırışıklıklar, kıvrımlar ve yüz ödemleri sadece yaşlanma sebebiyle oluşmazlar. Bunun bir başka sebebi de yaş dolayısıyla deforme olan kafatası kemikleri, kasları ve damarlarıdır. Bu değişikler gözle görülmediği için onlara fazla önem vermeyiz. Yüz, boyun ve dekolte bölgesindeki osteopatik manuel-bukkal masajı, tüm yazılan yaşlanma belirtilerini durdurabilir. Doğanın bize verdiği en iyi şey, kendini yeniden canlandırma yeteneğidir ve kaslar kesinlikle bu yeteneğe sahiptir, ancak bu konuda onlara yardım etmemiz gerekir. 

İşte OSTEOPATIC MANUEL BUCCAL Yüz modelleme masajının diğer ayrıntıları: 
Estetik ameliyata en büyük alternatif…

OSTEOPATIC MANUEL BUCCAL face lift tekniği ile yüz asma ve modelleme;
Kas modelajı _ Osteopath _ Heykeltıraş lifting _ Buccal manuel ve Japon Kobidotekniğinin kombinasyonundan oluşur.

Sadace yenilenebilir en yüksek kalitedeki bal ve hindistan cevizi yağı ile uygulanır.
Yan etki riski olmayan gençleştirici bir metottur.
İnvaziv ve yarı invasiv işlemlerden korkan ya da bu işlemlerin uygulanması mümkün olmayan kişilerde kullanılabilen en etkili yöntemdir
Plastik cerrahi operasyonlar ve Medikal estetik hekim işlemler ile sinerjik çalışıldığında işlem kalıcılığının süresini artırır.
İlk işlemden sonra gözle görülebilir fark yaratır.
Mutluluk ve memnuniyet yaratması sebebiyle hayatı boyunca herkes tarafından tercih edilen bir seans olma özelliği taşır.
Kasları güçlendirir, Lifting etkisi yaratır.
Kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur.
Micro dolaşımı hızlandırır ve ciltteki oksijenlenmeyi artırır.
Cildi canlandırır.
Yüz felci, yüz asimetrisi ve konuşma bozukluğu şikâyetlerini azaltır.
Psiko_somatik detoksifikasyon sağlar.
Bu uygulamayı 1 kez uygulatan kesinlikle vazgeçemez.
Genel sağlık, güzellik ve denge için çok faydalıdır.








Kaynak: Banu Barlas