Ünlü astrolok Kaan Soyluhan, yaz süresince yıldızı parlayacak isimlere dikkat çekti. Bu yaz magazin dünyasında, Aslan burcunda olan ünlüler için çok güzel şeyler olacağını vurgulayan Kaan Soyluhan, yükseliş ve başarı kaynaklı bir sürecin başlangıcı Temmuz ayı olacak ifadesinde bulundu.

Bu yaz Oğlak ve Başak burcu ünlüleri biraz daha dikkatli olmalı ve bazı olumsuzluklarla uğraşmak zorunda kalabilirler uyarısına dikkat çeken ünlü astrolog “Yakın dönemde Diva Bülent ERSOY’dan gündeme bomba gibi düşecek çok pozitif ve çok başarılı gelişmeler yaşayacağız.

Oynadığı Hürrem Sultan karakteri ile gönüllerimizde taht kuran Meryem Uzerli’nin bu yaz hiç beklenmedik bir bomba patlatıp, yine muhteşem bir karakter ile karşımıza çıkacak ve yıldızı en parlak ünlü olacak. Sevgili Ali Şan’ında muhteşem ünlü bir isimle beraber bir proje ile karşımıza çıkacak ve yıldızı daha da parlayacak. Selin Ciğerci sempatikliği ile bu yaz yine sosyal medyada ve ünlüler camiasında ismini altın harflerle yazdıran yıldızı en parlak isimler arasında olacaktır.

Yakışıklılığı ve oyunculuğuyla tüm Türkiye’de gönüllerde taht kuran Burak Özçivit ve güzelliği ile göz kamaştıran Fahriye Evcen çiftinin yaşayacağı ortak bir sorun ve problem magazin dünyasında bir takım dedikodulara neden olabilir” dedi. Bu yıl yıldızı parlayacak diğer ünlüleri de yıldızları; Tuba BÜYÜKÜSTÜN, Beren SAAT, Hazal KAYA, Serenay SARIKAYA, Pelin KARAHAN, Gökçe BAHADIR, Aras Bulut İYNEMLİ, Kadir DOĞULU, Gökhan KESER ve Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’ de Safa SARI, Atakan ÇELİK, Cemile CANYURT olarak gösteriyor ifadesinde bulundu. Temmuz ayı itibariyle astrolog Kaan Soyluhan ifadesiyle ünlüler dünyasında iş anlamında hareketli günler yaşanacak.

BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

0535 577 47 19


Kaynak: Banu Barlas