Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal 50 park sözü verdi. Seçim sonrası her hafta gerçekliştirdiği Halk günlerinde halkla bire bir buluşarak ihtiyaçları tespit ediyor.

Antalya Muratpaşa'da mahallelerin daha yaşanabilir ve sosyal bir hale gelmesini hedefleyen Uysal, 2015 yılında 50 parkı hizmete açacaklarını söyledi. Çaybaşı Mahallesi'nde düzenlediği Halk günü toplantısında önümüzdeki ay 8 parkı hizmete açacağını açıklayan Uysal, göreve gelmesinden bu yana halkın tüm ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını kaydetti.

15 milyon TL’lik iş makinası aldıklarını belirten Başkan Uysal, “Muratpaşa’da 700’ün üzerinde mezbelelik alan var. Planda; spor ve park alanı olarak görünen bu mezbelelik alanlara kamulaştırma yapmadan el atıyoruz. Çöp konteynerlerinin yüzde 60’ını yer altına alacağız. Bu yıl içinde Yaşlıevi sayımızı 4’e çıkaracağız. Engellilerimiz için 7 gün 24 saat hizmet verecek olan bir sistemi devreye sokacağız. Kültür Müdürlüğümüz 17 bölgede kurs çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.Belediye projeleri hakkında da vatandaşları bilgilendiren Başkan Ümit Uysal, “Sokakta yetişen çocuk kalmasın istiyoruz. Bu bağlamda kreşler açıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızın yer alacağı bir merkez yapacağız. Etüd merkezleri, çamaşırhaneler ve spor tesisleri projelerimiz var. Kız öğrencilerimiz için Gençlikevimiz hizmete girdi. Projelerimiz artarak devam edecek. Yaşamımız insan hayatına dokunmadır.” şeklinde açıklamada bulundu.

Banu Barlas Okumuş


Kaynak: Banu Barlas