Döşemealtı İlçesinde Küçükbaş Hayvan Hırsızlığı, İnşaat Makineleri Hırsızlığı ve Konut Dokunulmazlığını İhlal suçlarından yakalanan 8 şüpheliden 7’si tutuklandı

Döşemealtı İlçesinde meydana gelen “Küçükbaş Hayvan Hırsızlığı” ve “İnşaat Makineleri Hırsızlığı” olayları ile ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; hırsızlık olaylarını (E.Ö.), (B.K.), (S.K.), (V.D.), (S.S.), (Ü.Ç.), (T.E.) ve (O.K.) isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edilmiştir.

Şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, (E.Ö.), (B.K.), S.K.), (V.D.), (S.S.), (Ü.Ç.), (T.E.) isimli (7) şüpheli şahıs yakalanmış, (O.K.) isimli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.

Gerçekleşen hırsızlık olaylarında çalıntı malzemeleri satın alan (T.A.), (H.A.), (M.D.), (H.Ç.) ve (S.Ç.) isimli şahıslardan, çok sayıda inşaat malzemesi ve (2) adet küçükbaş hayvan ele geçirilerek, sahiplerine teslim edilmiştir.

Hırsızlık suçundan yakalanan (7) şüpheli ve çalıntı malzeme satın alan ve hakkında daha önceden “Konut Dokunulmazlığını İhlal” suçundan yakalama emri bulunan (S.Ç.) olmak üzere toplam (8) şüpheli, haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile adli makamlara sevk edilmiş, (E.Ö.), (B.K.), (S.K.), (V.D.), (S.S.), (T.E.) ve (S.Ç) olmak üzere 7 şüpheli tutuklanmıştır.

İlimizde mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, halkımızın can ve mal güvenliğinin temini için çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ


Kaynak: Banu Barlas