23 NİSAN TBMM KURULUŞUNUN 100. YILINA DENK GELEN SEMBOLİK BİR YENİ AY

Öncelikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız hepimize kutlu olsun.
Meclisimizin kuruluşunun 100. Yılında, yeni ayın bugüne denk gelmesi kendi içinde önemli sembolizimler içermekte.
İçinde bulunduğumuz global koşullar nedeniyle büyük kutlamalara şahit olamasakta önemli bir değişim süreci bizler için başlıyor.

Halkın sağlıyla ilgili yeni kurallar ve kanunlar yaşamımıza bu yeni ay etkisiyle girecektir. Bu durumu özgürlüğümüze yani eski günlerimize dönebilmek adına benimseyeceğimiz, bir süre günlük hayatımızda uygulamamız gereken kurallar ve kanunlar olacaktır.

Eğitimin evden devam devam etmesi, ulaşım kuralları gibi uyguladığımız kurallar yaklaşık 1 ay kadar, bazı kuralların da belki daha uzun süre uygulanmasına devam edilecektir.

Restaurant ve otellerin açılması hesaplanandan biraz daha öteye çekilebilir. Bunların yaşanmaması yine halkımızın bütününün duyarlılığı ile ilgili olacaktır.

Basın yayın organlarını ve sosyal medyayı ilgilendiren yeni kurallar gelebilir.
Müttefik’i olduğumuz ülkelerde önemli kadro değişikliklerine veya aldıkları önemli kararların doğurduğu olumsuz sonuçlara şahit olacağız.

Maddi konularda global etkilerden ötürü zorlansakta fırsatları değerlendirebileceğimiz, ekonomik denge ile ilgili önemli kararlarında alınacağı bir ay olacaktır. Biraz gecikmeli olarak faaliyete geçilsede bizler ve ülkemiz açısından önemli adımlar olacaktır. Döviz, altın çıkışı bir süre daha devam edecektir.
Global anlamda birçok ülkenin yönetim şekillerine bizden örnek alarak uyguladıkları, karar aldıkları süreçlere şahit olacağız.

Ülkemiz olarak uzun süre hayalini kurduğumuz bir döngünün başlangıcını ve uluslararası anlamda uzun süre diğer ülkelere örnek olacağımız süreci başlatacak olan, bu anlamda da çok uzun süre etkisini gösterecek, önemli sembol niteliğinde ki bir yeni ay yaşayacağız.

Virüs süreciyle ilgili alınan önlemlere uymak ve uygulamak bu süreçte bizim için çok önemli olacaktır. Bu ay bu doğrultuda daha fazla kısıtlamalarla karşılaşabiliriz. Yaşam tarzımızı komple değişteren bu sürecin etkilerini en az 2021 yılı sonuna kadar uygulayacağımızı söyleyebilirim. Virüsle ilgili aşının bulunma durumunu göksel semboller haziran 2021 olarak gösteriyor.

Ülkemizde uygulanan farklı tedavi şekilleri diğer ülkelere örnek oluşturacak, aynı zamanda ülke olarak bu durumla daha kolay başa çıkmamızı sağlayacaktır.

Biraz sabırlı olmamızı gerektiren bir dönem içindeyiz, en büyüğümüzden en küçüğümüze kadar sabır en önemli duygu haline geldi. Şuanda dünya üzerinde yaşayan tüm insanlar sabrın sınavını veriyor. Bu durumu bu şekilde değerlendirmeli ve alınan kararlara uyum sağlamaya kendimiz ve etrafımdakilerimizin sağlığı için devam etmeliyiz.

Dünyanın içinde bulunduğu bu sürecin bir an önce sona ermesi dileklerimle...
Saygı ve Sevgilerimle...

ASTROLOG ASLI UZUN

İLETİŞİM:
Instagram: asliuzun_asl
Facebook: Astrolog Aslı Uzun

resim195687


Kaynak: Banu Barlas