KOÇ: Bu hafta, haftaya hareketli başlayacaksınız. Özellikle Salı günü kısa seyahatlerinizi gerçekleştirmek adına çok uygun. Salı ve Çarşamba günü ayrıca iletişim trafiğiniz yoğun olacaktır. Perşembe yeniay sonrasında maddi konularla ilgili önemli kararlar alabilir, bir süredir alamadığınız alacaklarınız varsa bunları temin edebilirsiniz. Hafta sonu yine iletişim trafiğiniz yoğun olacak. Özellikle akraba ve arkadaşlarınızla diyalog kurmanız söz konusu olacaktır.

BOĞA: Haftaya biraz yorgun ve isteksiz başlayabilirsiniz. Özellikle sağlık kuruluşlarında yada diğer kapalı ortamlarda aktif olarak çalışan boğa burçları haftaya yoğun başlayacaklar. Perşembe günü itibariyle yaşanacak yeni ay etkileriyle hafta sonuna doğru ikili ilişkilerinizi gözden geçirmenize ve önemli kararlar almanıza fırsat verecek. Bu hafta stres kaynaklı aşırı yemek yeme ihtiyacı duyabilirsiniz, bu durumu kontrol edebilmenizde fayda olacaktır.

İKİZLER: Bu hafta iletişiminiz çok yoğun olacak. Özellikle arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle irtibat halinde olacaksınız. Hafta sonuna doğru maddi konularla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu yine yoğun bir iletişim trafiğiniz olacak. Bu hafta ertelediğiniz işlerinizi halledebilmek adına çok olumlu bir hafta.

YENGEÇ: Bu hafta yoğun ve hareketli bir hafta olacak sizler için, hafta başında kısa seyahatler yapmanız mümkün olacak. Perşembe ve Cuma günleri maddi konularda yeni girişimler yapmak, yeni bir hobi grubuna katılmak, arkadaşlarınızla iletişim kurmak için gökyüzünde çok iyi bir görünüm var. Hafta sonu kendinizle ilgilenmeniz, eksik işleriniz varsa bunları halletmeniz enerji anlamında size iyi gelecektir.

ASLAN: Hafta başı eğitim ile ilgili olumlu göstergeleriniz var. Bu hafta yeni bir eğitime başlayabilir veya kendinizi geliştirecek konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Perşembe gününden itibaren işinizle ilgili yoğunluklar veya iş, çalışma arkadaşlarınız veya aldığınız bir eğitim varsa bu eğitimi sizinle birlikte alan diğer arkadaşlarınızla yoğun bir iletişim yaşayabilirsiniz.

BAŞAK: Haftaya gelir ve giderlerinizi kontrol altında tutmak adına önemli kararlar alarak başlayacaksınız. Salı günü itibariyle beklenmedik bir gelir elde etme fırsatınız olacak. Hafta sonuna doğru eğitim almak gibi veya kendinizi geliştirebileceğiniz yeni etkinlikler hayatınıza girebilir. Hafta sonu işinizle ilgili olumlu ve güzel haberler alabilirsiniz.

TERAZİ: Haftaya ikili ilişkilerinizde, özellikle ilişkisi olan terazi burçlarını hareketlendirecek haberler alarak başlayacaksınız. Hafta sonuna doğru gelir kaynaklarınızla ilgili, işinizle ilgili olumlu haberler ve durumlar yaşamanız söz konusu olacak. Bunlara bağlı olarak bu hafta yeni projeler ve planlar adına sizler için çok uygun bir hafta.

AKREP: Haftaya iş ve çalışma koşullarını değiştirmek zorunda kalacağınız bir takım kararlar alarak başlayacaksınız. Hafta ortasından itibaren ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız yada var olan ilişkininizle ilgili önemli kararlar almanız için uygun. Hafta sonu harcamalarınızı dengelemek adına yeni planlar yapmanızda fayda var.

YAY: Bir süredir yapmak istediğiniz ve yapamadığınız sosyal aktivite diyebileceğim eğitim, hobi çalışmaları varsa bu haftaya bunlarla ilgilenerek başlayabilirsiniz. İlişkisi olmayan yay burçları bu hafta yeni tanışmalar yaşayabilir, sevdikleriyle iletişime geçebilir. Hafta sonuna doğru günlük işlerinizde yoğunluk oluşabilir. Stres altına girmemek adına zamanınızı iyi yönetmenizde fayda olacaktır.

OĞLAK: Bu hafta ev ve ailenizle ilgili konular gündeminizde yoğun yer tutabilir. Hafta ortasından itibaren çocuklarınızın gelişimiyle ilgili önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz veya önemli kararlar alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru çalışma hayatınızda yoğunluk olacaktır. Çalışma hayatınızda iletişimin yoğun olacağını da söyleyebilirim. Stres yaratacak durumlar olması halinde, sakinlik ve sabırla bunu aşacağınızı bilerek kendinizi rahatlatmanızı tavsiye ederim.

KOVA: Haftaya iletişiminiz yoğun başlayacaksınız. Aldığınız önemli kararlar varsa bunları sonuca erdirmek adına çok olumlu bir hafta. Hafta sonuna doğru ev ve ailenizle ilgili önemli kararlar alabilir, değişik aktivitelerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu eğlenceli diyaloglar yaşayabilir, kendinizi geliştirecek etkinlikerde bulunabilirsiniz.

BALIK: Haftaya maddi kaynaklarınızı yapılandırarak başlayacaksınız. Kazançlarınızla ilgili yeni fırsatlar yaratabilir, bir süredir gelmesini beklediğiniz alacaklarınız varsa bunları temin edebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren çevrenizle iletişiminiz çok güçlü, yeni fikirlerinizi ve yeni projelerinizi hafta sonuna doğru gerçekleştirebilir veya ortaya koyabilirisiniz. Hafta sonu evinizde vakit geçirebilir, eksik işleriniz varsa bunları tamamlamak için fırsat yakalayabilirsiniz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun...
Sevgilerimle,
ASTROLOG ASLI UZUN

İLETİŞİM:
Instagram: asliuzun_asl
Facebook: Astrolog Aslı Uzun
resim420069



Kaynak: Banu Barlas