KOÇ: Haftaya biraz gergin başlayabilirsiniz. Özellikle iş konularıyla ilgili gerginlikler söz konusu olabilir. Hareket alanınız hafta sonuna doğru kısmen genişleyecektir. Hafta sonu kendinizle ilgilemek eksik işlerinizi halletmek adına güzel göstergeler var. Bu hafta eski veya uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla görüşme fırsatı yakalayabilir, iletişim kurabilirsiniz. Eski sevgililerinizden de bu hafta mesaj almanız söz konusu olabilir veya sizinle diyalog kurmak isteyebilir.

BOĞA: Haftaya iş yoğunluğuyla başlayacaksınız. Kariyer alanında size başarı getirecek bir hafta olacak. Bu hafta geçmişe yönelik alacaklarınız varsa, bunları temin edebilirsiniz. Hafta sonu uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz.

İKİZLER:Hafta başı kariyerinizle ilgili konularda ikilemde kalacağınız olaylar yaşamanız mümkün. Acele karar vermemekte fayda olacaktır. Geçmişten bıraktığınız eksik işler varsa bunları tamamlamak adına uygun bir hafta. İkili ilişkilerinizde eski sevgili ve arkadaşlarınızla karşılaşabilir onlardan haberler alabilirisniz.

YENGEÇ: Kariyer ve ev alanında hareketli olacağınız bir hafta. Yeni kararlar almanız mümkün fakat bu kararları harekete geçirmek için biraz beklemenizde fayda olacaktır. Hafta sonuna doğru işlerinizde artış yaşanabilir. Geçmişte size zarar veren kişilerle bu hafta karşılaşabilirsiniz. Bu konuda fevri olmamak ve temkinli olmakta fayda olacaktır.

ASLAN: Hafta başında işinizle ilgili ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Biraz beklemekte fayda olacaktır. Eskiden niyetlendiğiniz ve gerçekleştiremediğiniz tüm isteklerinizi gerçekleştirmek için fırsatlar yakalayacaksınız. Eskiden dahil olmuş olduğunuz sosyal ortamlar içerisine tekrar girebileceğiniz bir hafta olacak.

BAŞAK: Haftaya çocuklarınızla ilgili yeni kararlar alarak başlayabilirsiniz. Hobiyle ilgilenen başak burçları için çok üretken bir hafta olacak. Yine iş ve kariyer alanında da üretkenlik söz konusu olacaktır. Hafta sonuna doğru ikili ilişkiler önem kazanacaktır. Bu hafta eski bir projeyi harekete geçirme veya eski işinize geri dönmekle ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yada eskiden çalıştığınız bir sektöre tekrar atılmak adına fırsatlar yakalayabilirsiniz.

TERAZİ: Haftaya ev ve aile konularınız ön planda başlayacaksınız. Ev değiştirmek isteyen terazi burçları bu hafta bu fırsatı yakalayabilir. İşinizle ilgili de bir yer değişikliği yada ofis değişikliği gibi konularda söz konusu olabilir. Geçmişte gerçekleştiremediğiniz bir seyahati gerçekleştirmek içinde uygun bir hafta olacaktır. Eskiden tanıdığınız uzakta olan arkadaşlarınızla bu hafta iletişim kurabilirsiniz.

AKREP: Hafta başında çevreniz ve komşularınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Sakin kalmakta fayda olacaktır. Geçmişe yönelik alacaklarınız varsa bu hafta bunları temin edebilmeniz için uygun bir hafta. Hafta sonunda çocuklarınızla ilgili yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Yada eski sevgililerinizden haberler almanız mümkün.

YAY: Hafta başında maddi konularla ilgili beklenmedik kazançlar sağlayabilirsiniz. Bu hafta eski partnerleriniz veya eski arkadaşlarınızdan haberler alabilirsiniz. Eski iş ortaklarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Hafta sonu evinizle ilgili eksik işleriniz varsa bunları halletmeniz için uygun bir hafta olacak.

OĞLAK: Haftaya İş ve kariyerinizle ilgili yoğunluk yaşayarak başlayacaksınız. Severek yaptığınız işlerde başarı veren bir hafta olacak. Eski iş yöntemlerini bu hafta kullanabilir ayrıca geçmişte gerçekleştiremediğiniz iş planlarınızı harekete geçirebilirsiniz. Unutulan, atlanan veya ertelenen bir ödemeniz veya işiniz varsa bu hafta bu ödemeyi yapabilir işinizi tamamlayabilirsiniz.

KOVA: Bu hafta isteklerinizi kesinleştirmek için uygun bir hafta. Hafta ortası harcamalarınızla ilgili dikkatli davranmanız gerekmekte, fazla harcamadan kaçınmalısınız. Eski sevgili ve arkadaşlarınızla tekrar iletişim kurabilir keyifli vakit geçirebilirsiniz.

BALIK: Haftaya sosyalliğiniz artarak başlayacaksınız. İçinde bulunduğunuz gruplar varsa keyifli vakit geçirebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla görüşebilir, uzun zamandır haber almadığınız kişilerden haber alabilirsiniz. Bu hafta aile büyükleriyle ilgili bir takım sorunlar yaşamanız mümkün sakin olmakta fayda olacaktır. Kendinizle ilgilenmek bu hafta size iyi gelebilir.

Sevgilerimle,
ASTROLOG ASLI UZUN

İLETİŞİM:
Instagram: asliuzun_asl
Facebook: Astrolog Aslı Uzun

resim345541



Kaynak: Banu Barlas