Bu hafta başlayacak olan İkizler burcunda Venüs retrosunun etkileri Haziran sonuna kadar sürecektir.

Eski arkadaşlarımızla karşılaşabilir veya onlardan haberler olabiliriz. Yine aynı şekilde eski sevgililerin tekrar iletişim kurmak istemesi, yada tekrar birlikte olmak istemeleri gibi durumlar söz konusu olacaktır.

Uzun zamandır görüşmediğiniz aile bireylerinizle bu süreçte görüşme imkanı yakalayabilirsiniz.
Eksik işleri veya yarım kalan işlerinizi toparlamak adına güzel bir süreçtir.

Piyasalarda değersizleşme söz konusu olacaktır. Bazı ürünlerin fiyatlarının düşmesi söz konusu olabilir. Emeğin gücününde değersizleşmesi bu durumun kaçınılmazıdır. Para ve ticari piyasalar çok fazla hareketlenecektir.

Geçmişte verilen borç veya alacakları toparlayabileceğiniz olumlu bir dönem olmasına karşın bu dönemde borç vermemek yada bedelsiz iş yapmamak sağlıklı olacaktır.

Özellikle haziran ayında dolandırıcılık tarzı girişimlerin arttığına şahit olacağız. Bu tarz durumlara karşı dikkatli olmakta fayda olacaktır.

Ticari anlamda yeni ilişkiler kurabileceğimiz bir dönem olmasına karşın karar almadan önce iyice bilgi ve fikir sahibi olmakta yine fayda getirecektir.

Bu süreçte eskiden yaptığımız bir işe dönmemizde söz konusu olabilir.

Zaman akışında yavaşlama olacağından ‘zaman geçmiyor’ şeklinde hislere kapılabiliriz. Bu durum çok normaldir. Zamanı iyi değerlendirmek adına farklı çalışmalar ve hobilerle ilgilenebiliriz.

Sanatsal çalışmalar için çok uygun bir dönemdir...

Ülkemiz için baktığımızda gizli düşmanların ortaya çıkacağı bir süreç diyebilirim. Özellikle ülkemizdeki gelir, gider ve piyasa dengelerine yapılan daha fazla saldırılara şahit olacağız. Bu durum daha katı kurallar ve kanunların çıkışına sebebiyet verecektir. Para piyasalarımız bir hayli hareketli olacaktır.

Pandemi süreciyle ilgili olumlu gelişmeler yaşanacaktır. Hastalık bu süreçte kendini hissettirmeyecektir. İkinci dalga zamanında tedavi ve aşı gibi çalışmalar tamamlanmış olacaktır. Bu durum yine de kendimizi koruma altına almamız gerekliliğini şimdilik değiştirmiyor. Bir süre daha sabırlı olmakta fayda var.

Bu sürecin negatif enerjisine karşı pembe kuvars taşı kullanabilir, evimize gül alabilir, gül bakabiliriz. Bu sembolik nesneler venüs retrosunun negatif etkilerinden sizleri koruyacaktır.
Tüm annlerinin ve geleceğin anne adaylarının anneler gününü kutlarım.

Sevgilerimle,
ASTROLOG ASLI UZUN

İLETİŞİM:
Instagram: asliuzun_asl
Facebook: Astrolog Aslı Uzun

resim677520


Kaynak: Banu Barlas