KOÇ: Haftaya iş yoğunluunuz artarak başlayacaksınız. Hafta ortası biraz motivasyonunuzu düşürecek olaylar yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu düşürmeden hareket etmenizde fayda olacaktır. Bu hafta göreceğiniz rüyalarda su teması yoğun olabilir. Bu zihinsel olarak şifalandığınızı göstermektedir. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde yoğunluk yaşanacaktır. Hafta sonu keyifli vakit geçirebilirsiniz.

BOĞA: Haftaya maddi konularla ilgili yeni kararlar almanız gereken durumlarla karşılaşarak başlayabilirsiniz. Hafta ortası arkadaşlarınızla iletişiminiz artabilir keyifli eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Hafta sonuna dinlenmek önümüzdeki haftanın hazırlığı için size iyi gelecektir. Önümüzdeki hafta çok yoğun bir hafta olacak.

İKİZLER:Bu hafta başında biraz sizi işle ilgili zorlayan durumlar çıksada hafta ortasına doğru bu enerji dağılacak. Hafta ortası çok fazla işleriniz yoğunlaşacak. Bu hafta özellikle ticari konularda güven duyduğunuz kişilere dikkat etmekte fayda olacaktır. İyi düşünerek karar alınması gereken bir hafta. Hafta sonu arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmeniz için çok uygun.

YENGEÇ: Bu hafta başında ikili ilişkilerde zorlanmalar yaşayabilir. Önemli kararlar vermeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. Sabırlı olmakta fayda olacaktır. Hafta ortası gelirlerinizle ilgili yeni kararlar almanız söz konusu olacaktır. Hafta sonuna doğru iş yoğunluğunuz artacak. Hafta sonu çalışmanızı gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir.

ASLAN: Bu hafta işinizde aşırı bir yoğunluk söz konusu olacak. Maddi konularda kimseye güvenmeden hareket etmeniz gereken bir hafta. İkili ilişkilerde zaman zaman sorunlar yaşasanızda sabırla atlatılabilirler durumlar söz konusu olacaktır. Hafta sonu seyahat etmek size iyi gelebilir.

BAŞAK: Çocuk sahibi başak burçları haftaya çocuklarıyla ilgilenerek başlayacaktır. Stres yönetimi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayan başak burçları bu hafta işiyle ilgili fazla sorumluluk alabilir. Hafta ortasından itibaren iş yoğunluğunuz oldukça artacaktır. Hafta sonu eşinizle keyifli vakit geçirebilir veya bekar başak burçları yeni bir partnerle tanışma imkanı bulabilir.

TERAZİ: Haftaya ev ve ailenizle ilgili önemli sorumluluk gerektiren kararlar alarak başlayabilirsiniz. Özellikle çocuk sahibi terazi burçları çocuklarıyla bu hafta ilgilenmek zorunda kalabilirler. Bekar terazi burçları hafta ortasından itibaren iş yoğunluğu yaşayabilir. Hafta sonu sevdiğiniz biriyle güzel vakit geçirebilirsiniz.

AKREP: Bu hafta kısa seyahat gerektiren durumlar söz konusu olabilir. Hafta ortasından itibaren eviniz ve ailenizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İşle ilgili de yoğun olacağınız bir hafta önümüzdeki haftaya kadar bu yoğunluğunuzun devam etmesi söz konusu olacaktır.

YAY: Bu hafta ikili ilişkiler konusunda taviz vermemek sizin için doğru olacaktır. Özellikle maddi paylaşım gerektiren konularda daha dikkatli ve temkinli davranmakta fayda var. Hafta ortasından itibaren yaşadığınız alanda suyla ilgili bir sorun yaşamanız söz konusu olabilir. Hafta sonuna kadar işinizde yoğunluk yaşanacak olup bu yoğunluk önümüzdeki haftaya kadar devam edecektir.

OĞLAK: Haftaya kendinizle ilgilenerek, eksik işlerinizi hallederek başlamak iyi olacaktır. Hafta ortasına doğru maddi konularla ilgili yeni kararlar almak söz konusu olacaktır.Stresli bir hafta olmasına karşın sabırla üstesinden gelinebileceğini söyleyebilirim. Hafta sonu evinizle ilgilenmek ve ailenizle ilgilenerek keyifli vakit geçirebileceğiniz görünümler söz konusu.

KOVA: Hafta ortasına kadar olan süreçte isteklerimizi netleştirmek çok iyi olacaktır.Hafta sonuna doğru isteklerimizi gerçekleştirmek için farklı kaynak arayışında bulunabiliriz. Hafta sonu çok fazla seyahet etmenizi gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

BALIK: Haftaya sosyal çevremizle çok fazla iletişim trafiği yaşayarak başlayabiliriz. Hafta ortasından itibaren isteklerimizi belirlemek, ikili ilişkilere daha da fazla önem vermek size iyi gelebilir. Hafta sonu maddi konularla ilgili olumsuz harcamalardan kaçınmakta fayda olacaktır.

Sevgilerimle,
ASTROLOG ASLI UZUN

İLETİŞİM:
Instagram: asliuzun_asl
Facebook: Astrolog Aslı Uzun


resim969454


Kaynak: Banu Barlas