Kaçırılan Filistinli Muhammed Ebu Hudayr’ın benzin içilip diri diri yakıldığı ortaya çıktı! Geçtiğimiz hafta Yahudiler tarafından kaçırılan Filistinli Muhammed’in otopsi raporu açıklandı. İnsanlık dışı bu raporda 17 yaşındaki Filistinli Muhammed’in benzin içirilerek diri diri yakıldığı ortaya çıktı.

Filistin’de kaybolan 3 yerleşimcinin ölü bulunması bahanesiyle Filistinli çocuklara saldıran Yahudi yerleşimciler 17 yaşındaki Muhammed’i şeytanın aklına gelmeyeceği bir işkenceyle katlettiler.

Raporda, Ebu Hudayr’ın akciğerlerinde, canlı iken yanıcı maddeler bulunduğuna rastlandığını ve bu şekilde öldürüldüğünü söylüyor. Vücudunun % 90’ı yanıklarla kaplı çocuk, birinci dereceden dördüncü dereceye kadar yanıkla can vermiş.

Sabah namaza gitmek için evden çıkan Muhammed’den bir daha haber alınamamıştı. Filistin’de ölü bulunan 3 yerleşimcinin bahanesiyle bir çocuğu diri diri yakmak hangi insanlığa sığar?! Terörist başı rahat mı diye üzerlerine vazife edinip denetleyen Avrupa Birliği İnsan Hakları’nın insanlık anlayışı sadece teröristler için mi geçerli acaba?!

resim928228










Kaynak: Banu Barlas