Akdeniz Üniversitesi'nde rektör Özlenen Özkan'ın hayvanların beslenmesini yasaklaması üzerine gerçekleşen katliam hız kesmeden devam etti!


Rektör Özkan’ın üniversitede beslemeyi yasaklaması üzerine yerleşkede kediler açlıktan ölmüş, köpekler de kedi yemişti. Türkiye genelinde hayvanseverlerin ayaklanmasına rağmen, hayvan haklarını hiçe sayan Özkan’ın tribüne oynadığı görüntülerin sonu da hayvan katliamı ile bitti!

Rektör Özlenen Özan’ın BESLİYORMUŞ gibi yaptığı yavru köpekler bile öldü!

Önce beslemeyi yasaklayan Özkan, hızını alamayıp yerleşkedeki hayvanları barınağa yollayınca katliam devam etti. Twitter’da aleyhinde çıkan haberleri savuşturmak için marketten apar topar alınmış TEMSİLİ mini mama ile beslediği her iki köpek de acı içinde can verdi!

Üniversite öğrencilerinden besleme yapan öğrencilerinin konuya dair sosyal medyada yaptığı paylaşımlar yürek burktu.


EKRAN RESİMLERİ
Ezel Amioğlu: “Ümit Uysal olsaydı, bu hayvanlar bu duruma düşmezdi!”
Ayyıldız Hayvanları Koruma Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve İyi Parti kurucularından Ezel Amioğlu, Akdeniz Üniversitesi’nde yaşanan katliam karşısında isyan etti. Konyaaltı’nda gerçekleşen bu katliam için, Amioğlu: ” Muratpaşa’da olsa Ümit Uysal buna asla izin vermezdi!” dedi.

Akdeniz Üniversitesi’ndeki hayvan katliamı, rektör Özkan’ın hayvanseverlerin ve dernek başkanlarının besleme yapmasını yasaklamasıyla başlamıştı. Türkiye’nin en soğuk günlerinde sokağa çıkma yasağı ile besleme yasağı birleşince, kediler açlıktan öldü, köpekler de kedileri yedi!
Hayvanlara ilişkin katliam sonrası konuyu örtbas etmek için apar topar kendisini ve eşi Ömer Özkan’ı haber yaptıran Rektör Özlenen Özkan, ortaya çıkan rezalet sonrası hayvansever görünmek adına bazı hayvanları koruma dernekleri ile yaptığı görüşmeleri medyaya ve sosyal medyaya taşıdı. Ancak bu suni görüntüler ölen hayvanları unutturmadı!

Kamuoyu Soruyor:
Kamuoyuna yansıyan görüntülerde, ölen hayvanlara dair neden kimse konuşmuyor? Bu hayvanların ölüm sebebi ne? Kim öldürdü, neden öldü, nasıl öldü öncelikle neden bunlar açıklanmıyor?
Faruk Çavuş Antalya’da, Ayyıldız Hayvanları Koruma Derneği Başkanı olarak üniversiteye neden alınmıyor? Bu kişiye özel bir karar mı? Yok değilse hayvan beslemeye engel olmanın kanunen suç olduğu bilinmiyor mu? Akdeniz üniversitelerinin kapılarının hiçbirinde kim olduğunuz sorulmuyor, kimliğinize bakılmıyor. 5 yıldır besleme yaptığı bilinen ve herkes tarafından tanınan, Ayyıldız Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Faruk Çavuş neden yasaklanıyor?!





Kaynak: Banu Barlas