İsveçli bir genç adını cazip kırmak için 63 isim ile nüfusa kaydoldu. Fantastik kahramanlardan, ülkelerin liderlerine, terörislere kadar geniş bir yelpazeden oluşan isim karnavalı bu genç, Guinness Rekorlar Kitabına geçti. undan önceki rekor 29 isimli, Usansky isimli birine aitti.

İsveç'te isminden memnun olmayan her vatandaş ismini değiştirebiliyor. İlk değiştirme ücretsiz olmakla birlikte, sonraki her sefer için 1000 kron (300 lira) ödeniyor. Çizgi film kahramanı Iron Man'dan, Usama Bin Ladin ismine kadar pek çok enteresan isme sahip olan İsveçli gencin soyadı ise 'Ek'.

İlk olarak 18 yaşında ismini değiştirmiş olan Ek, daha sonraki süreçte 6 kez daha ismini değiştirmiş. İsminin karışık olmasından dolayı yaşadığı sıkıntılar da yok değil. Faturaları ve postalarında aksaklık yaşayan Ek, ailesinin de kafasının karıştığını ifade ediyor.

İşte İsveçli gence ait 63 isim:

Kim-Jong Sexy Glorious Beast Divine Dick Father Lovely Iron Man Even Unique Poh Un Winn Charlie Ghora Khaos Mehan Hansa Kimmy Humbero Uno Master Over Dance Shake Bouti Bepop Rocksteady Shredder Kung Ulf Road House Gilgamesh Flap Guy Theo Arse Hole Im Yoda Funky Boy Slam Duck Chuck Jorma Jukka Pekka Ryan Super Air Ooy Rusell Salvador Alfons Molgan Akta Papa Long Nameh 'Ek'.

resim659612
resim101768


Kaynak: Banu Barlas