Adliye önlerinde ve twitter'da Cemaat savunuculuğu yapan Hakan Şükür, seçmeni tarafından soru bombardımanına tutuldu. Twitter'da Ak Parti aleyhine, Cemaat'in de lehine yaptığı yayınlar üzerine, Ak Partiden aday olduğunda Hakan Şükür için oy veren seçmen sordu:

"Cemaat nedir, amacı nedir, sizin cemaatle ilişkiniz ve beklentiniz nedir?"

Hakan Şükür'ün yaptığı yayınlara ve yorumlara dair bizler de, bu yayınlardaki niyeti öğrenmek istiyoruz.


Ahmet Hakan'ın alttaki yayınını twitter'da paylaşan Hakan Şükür, belli ki aynı düşünceyi paylaşıyor. Yani memleket yastayken, milli yas ilan edilmişken Başbakan'ın oynadığı futbolu "Eğlence" olarak nitelendiriyor. Biz de şu soruyu soralım o zaman Hakan Şükür'e: Yıllarca top oynadınız, bu memlekete binlerce, onbinlerce şehit haberi geldi bu süre içersinde. Yine dünyanın dört bir tarafında katliamlar yapılıyordu. Siz o sıralarda topun peşinde koştururken bunu eğlence olarak mı yapıyordunuz? Ya da nasıl vicdanınız elverip de hayatınıza devam ediyordunuz acaba?!


resim471540

Peki alttaki resmi yayınlayıp, vurulan hastane ile ilgili Bakanı sorgularken, İsrail ve Amerika ile işbirlikçi olan Cemaat Liderinizi niye sorgulama gereği duymadınız. Yanlış bilmiyorsak Cemaat Lideri Fettullah Gülen memleketi olan Amerika'da yaşıyordu... Yine cemaatler kapatıldığı için yanıp yakılıp, beddualar yağdırırken, dünya çapında hem Türklere hem de Müslümanlara yapılan katliamların hepsine sessiz kalıyordu ve hala kalıyor. O halde aşağıdaki karede yer alan sorunuzu önce kendinize ve Cemaatinizin Liderine yöneltmeniz daha uygun olur!

resim493156

Yine bu alttaki karede yer alan sorgunuz ve yaklaşımınızı, niçin bağlı bulunduğunuz Cemaate yönelik yapmıyorsunuz?! Sözgelimi; Halkbank Genel Müdürünün evinden çıkmış paraları Cemaatin polis ve savcıları, Bakanların evinden çıkmış gibi gösterirken, yine para sayma makinesi Bakan çocuğuna aitmiş gibi haber yaparken neredeydiniz? Sonrasında bakanlarla alakası olmadığı ortaya gün yüzü gibi çıkan paralarla ilgili neden aynı veryansında bulunmadınız?! Neden bu ispat edilememiş, aksine iftira atılmış, kurgulanmış ayıbı kınamadınız?

resim230953

Bağlı bulunduğunuz cemaat tam 2 sene boyunca Ak Partinin tamamını dinlemiş, Başbakanı dinlemiş, MİT'i dinlemiş, buna rağmen elinde en ufak bir delil bile yokken hangi hakla paylaşımlarınızda "Kul hakkı" yakıştırmasını Ak Partiye yönelik yapabildiniz?!Bu klibi ithaf ederken, yine savunduğunuz cemaatin yıllarca yediği kul hakkına niye sessiz kaldınız?! Kadrolaşmak, kendi adamını almak uğruna başkasının hakkını yemek kul hakkı değil midir?! KPSS yolsuzluğu yapmak, sınava girmemişleri bile 20 bin lira karşılığında kazandı göstermek ve atanmasını sağlamak kul hakkının neresindedir?

Siz din adı altında yapılan bu devlet yönetimi işine ve din simsarlığına, dinin ticarete ve siyasete alet edilmesine niye sessiz kaldınız?! Dolar ve Euro'ya yüklenme planları yaparak, Türkiye ekonomisinin dengesini bozmak, Türk insanının parasının değerinin düşmesine sebep olmak ve bu yolla Cemaatin cebine giren parayla öc almak dinin ve kul hakkının neresinde sorabilir miyiz?!

Peki ya devlete savaş açmak? Meydan okumak... ? Din simsarlığıyla hoca başı 35 bin liralık kotalar koymak, bu yolla cemaate gelir elde etmek ve bu parayı da Türkiye Cumhuriyeti'nin aleyhinde kullamak gibi  devlete açılmış soğuk  savaş ve kin dinin tam olarak neresinde bulunmakta, Kur'an-ı Kerim'in hangi ayetinde yer almakta?!

resim204929


Gelilim altta yer alan hükmünüze... Öncelikle iki yanlış bir doğruyu sağlamaz. Bu bağlamda yanlışa yanlış yaparak cevap verilmez, yanlış yanlıştır- savunulmaz!

Bunun yanı sıra; PKK Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı terörle mücadele veriyor, Cemaat de her türlü yolsuzlukla, soysuzlukla, usulsüzlük ve ahlaksızlıkla, mazlumu, masumu takmadan Türkiye Cumhuriyetine savaş açıyor! Yani siz bizim PKK ile Cemaat arasında hiç bir fark olmadığını gördüğümüzü göremiyor musunuz?! Siz bu cemaat denen şeyin neresinden bir masumiyet bulup tutunuyorsunuz? Nedir bu cemaat denen şey, açıklayın bize! Siz bu cemaatin neresindesiniz, amacınız ne, fikriniz ne, zikriniz ne?! Meclise Ak Partinin oyuyla girip, halen bizim oylarımızla mecliste bulunup maaş alırken, sizin savunduğunuz bu cemaatin meclis ile alakası nedir? Bir milletvekili olarak Meclis üyesi olarak cemaati destekleme sebebiniz nedir? Aslında tüm sorular aynı yere çıkıyor; CEMAAT DENEN ŞEY NEDİR? Varsa bir sebebiniz anlatın da, iyi bir şeyse size oy verenler olarak biz de sizin arkanızdan gidelim...

resim160050

Sayın Hakan Şükür; hala farkında değil misiniz, Cemaat denen şey; dini ticaretine ve siyasetine alet eden yasa dışı sömürücü bir örgüttür. Şu an savcılık tarafından tescillenmiş 'PDY' Paralel Devlet Yapısı örgütü Türkiye Cumhuriyeti'nde yasa dışı bir suçtur. Yani sizin savunduklarınız hukuken yasa dışı örgüt durumunda. Yani bizim için ha PKK ha PDY!...

Bunların yanısıra; PKK ve Cemaat bundan tam 35 sene önce aynı anda Türkiye Cumhuriyeti'ne sarılmış bir beladır. Aynı anda girip yayılmışlar, kadrolaşmışlar ve bunca sene gelmiş geçmiş tüm hükümetlerin içersinde yer alan işbirlikçileri ile giderek güçlenmişlerdir. Bu iki yasa dışı örgütün yegane sponsoru, finansörü İsrail ve Amerika'dır, destekleyici diğer ülkelerin başında ise; Almanya, İngiltere, Fransa bulunmaktadır.

Ergenekon, kadro cambazlığıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin ordusuna sızdırılmış vatan hainliği örgütüdür. Yani PKK'nın bire bir ta kendisidir. Zira biri dağda diğeri ordunun içinde gizlenmektedir. Geçtiğimiz sene yapılan değerlendirmeler sonucu mahkemece alınan kararlardaki tutuklular suçlu mudur suçsuz mudur yoksa sizin destekçisi olduğunuz Cemaatin ayak altından çekmek istedikleri midir bilinmez. Ancak bildiğimiz tek şey varsa, o da Ergenekon oluşumunun cemaatle birlikte içimize salındığı, birinin ordu içinde diğerinin dini kullanarak görev yaptığıdır. 1997 de ilk kez açığa çıkan Ergenekon terör örgütü, binlerce Mehmetçiğimizi "intihar etti" denilerek mezara göndermiştir.

Sizin savunduğunuz Cemaat ile tüm bunlar eş zamanlı operasyonlardır ve tek amaçları Türkiye Cumhuriyeti'ni dış güdüm kuklaları aracıyla yönetmek ve nihayi amaçta da ele geçirmektir. Şimdi soruyorum oylarımızla Milletvekili olarak seçtiğimiz Hakan Şükür'e; siz bu oluşumların neresindesiniz? Cemaat bir suç örgütü olduğuna göre, siz de Milletvekili olsanız da 'Suç Örgütü'nün destekçisi siniz!

Madem ki Milletvekilisiniz, madem ki bizi temsil ediyorsunuz, ya çıkın sorularımıza cevap verin, ya da açık açık "Ben cemaatin temsilcisiyim, milletvekiliyim" deyin ve Ak Parti sayesinde seçildiğiniz milletvekilliğinizden istifa edip, bir sonraki seçimlerde Cemaat Partisi kurup oradan aday olun. Tüm açıklamalarınızı ve yayınlarınızı içinde bulunduğunuz temsil makamına ve sizi seçenlere ihanet olarak görüyor ve KINIYORUZ!

Banu Barlas Okumuş



Kaynak: Banu Barlas