Antalya’da şehrin merkezine kurulan, kime ait olduğu resmi kayıtlarca açıklanamayan kamera hangi amaçla ve kime hizmet ediyor? 
 

 
Üçgen mahallesi Beyazköşk ap. No:7 ile trafiğe kapalı ara yolda yer alan, 7 metre uzunluğundaki demirlerle sabit ve güneş enerjisi ile şarj edilebilen kamerayı adli ve kolluk kuvvetlere sorduk, bununla yetinmeyip valiliğe giderek vali özel kalemi ile görüştük ve kameraya dair yasal hiçbir izninin bulunmadığını öğrendik. 


Akdeniz Medya Grup olarak şehrin göbeğinde özel hayatın gizliliğini ihlal etmekle kalmayıp, izinsiz alınan bu görüntülerin kim tarafından nerede kaydedildiği ve ne amaçla kullanıldığı merak konusu olan kamerayı kamu yararına ihbar ederek gereğinin yapılmasını yetkili mercilere bildiririz. 
 
Kameranın kurulduğu çevrede meydana gelen herhangi bir hırsızlık veya yasa dışı bir olay olduysa ve bunun bu kameradan kaynaklı izleme ile gerçekleşmiş olabileceğini düşünüyorsanız durumu 05057017500 nolu Akdeniz Medya Grup whatsapp ihbar hattımıza bildirebilirsiniz.




Kaynak: Haber Merkezi