Doğa Turizminin kalbi Kadir’in Ağaç Evleri’nin kurucusu Kadir Kaya’dan bir “İLK” daha… Alternatif turizm de uluslararası gururumuz Kadir Kaya’dan yepyeni bir alternatif turizm modeli “Eco Life”…

 

Kurucusu olduğu ağaç ev modelini bu kez de olağan üstü panoromik Karaöz manzarasına nazır kuran Kadir Kaya, huzurun resmini turizmin kalbine çizmiş görünüyor.

 

 

Adrasan’a 15 km, Mavikent’e 10 km. ve Olimpos’a 25 km uzaklıkta olan Karaöz, tarihi Likya yolu üzerinde, Gelidonya Deniz Fener’ine ve Melanippe Antik Kenti’ne yakın konumda bulunmakta. Korsan Koyu ve Papaz Koyu gibi koyların tepesinde bulunan Eco Life, tam bir oksijen deposu.

 

Kadir’s Eco Life, manzara eşliğinde kafa dinlemenin yanı sıra,  sağlıklı bir hayatı hedefliyor ve bu doğrultuda dönemsel akdivitelerini de öncesinden duyurarak gerçekleştiriyor. Dağ ve deniz manzarası eşliğinde havuz, yoga hizmeti veren tesiste masaj alanı ve restoran da bulunmakta. Adrasan tekne turları, yamaç paraşütü ve tüplü dalış gibi akdiviteler de Eco Life’ı tercih edenlerin yapabilecekleri arasında.

 

Olimpos’un kralı  olarak bilinen Kadir Kaya, alternatif turizm ile birlikte alternatif tıpı da tesise monte etmiş durumda. Eco Life’da sağlığı ve huzuru doğa ile harmanlayan kral, yepyeni bir konseptin de ilkini gerçekleştirmiş oldu.

 

 

 

 

 

 


Kaynak: Banu Barlas