Muhalefetin seviyesi sıfırın altında eksi de seyrediyor. Bu da seçim öncesi parçalı bulutlu seyreden havada, çatının su almaya başladığını gösteriyor bize.

Muhalefetin ası bile olamayan, kendine ait karakteri, ideali, amacı, misyonu ve vizyonu bulunmayan dış güdüm kuklası Kemal Kılıçtaroğlu kontrolünü kaybetti. Kontrolünü kaybeden Kılıçtaroğlu Ak Partili seçmene zehir zembelek küfürler sarfetti.

Dün Ak Parti seçmeni için; "Türkiye'nin yüzde 46'sı düşünemiyor" şeklinde hakarette bulunan siyaset kuklası, bugün çıkıp Başbakan Erdoğan için; " Milletin anasını belledi" şeklinde Türk halkına yönelik hakarette bulundu.

Başbakan Erdoğan'ın seçim kampanyası için vatandaştan destek istemesini eleştiren Kılıçtaroğlu:
" Erdoğan bu desteği niye istiyor acaba? Dünya kadar parası var. Sıfırlayamadığı dolarları, avroları, Türk liraları var. Milletin anasını belleyen iş adamları var. Onlarla beraber yola çıkmadı mı? Çıktı. Yazmış oraya 'Milletin adayı'. Bir şeyi atlamışlar. Herhalde afişe sığmadığı için. 'Milletin anasını belleyenlerin adayı' demek lazım Recep Tayyip Erdoğan için. Doğru mudur? Doğrudur." şeklinde açıklamada bulundu.

Tüm bunlardan anlaşıldığı üzere, yine demokrasiden uzaklaşıp karalama politikası güden Kılıçtaroğlu, her ne kadar 10 parti ile Çatı oluşturmuşsa da, kendisine olan güvensizliğinin ve itibarsızlığının acısını iktidar partinin seçmeninden çıkartmaktadır.




Kaynak: Banu Barlas